Commissie Intree

Commissie intree

Commissie Intree bestaat uit vijfentwintig commissieleden en zeven bestuursleden. Elk jaar wordt er weer een nieuwe commissie aangesteld, die verantwoordelijk is voor het invullen van editie van Intreeweek dat jaar.

Je kan solliciteren op de volgende commissiegroepjes:

  • Acquisitie
  • Marketing & Communicatie
  • Evenementen (I, II & III)

Werkzaamheden bestuur

Zodra Intreeweek is afgelopen is het nieuwe bestuur verantwoordelijk voor de volgende editie. Vanaf de zaterdag direct na Intreeweek werken zij er aan om in 51 weken weer een geweldige week neer te zetten.

Het bestuur wordt bekleed door zeven mensen met zeven verschillende functies. Zij bedenken de evenementen, regelen de locaties en leggen de basis voor de commissieleden, die zich in februari bij het bestuur voegen. 

Waar de commissie dus een half jaar bezig is met het organiseren van Intreeweek, is het bestuur een vol jaar bezig met Intreeweek. 

Van links naar rechts: Sam Jones (Hoofd Evenementen (I)), Geert Koeleman (Hoofd Evenementen (II)), Maura Fraikin (Interne Zaken), Jade Tijhuis (Voorzitter & Penningmeester), Wessel van Dongen (Hoofd Marketing & Communicatie), Philip Weytingh (Hoofd Acquisitie) en Josha Steiner (Hoofd Evenementen (III)).