Intree zoekt begeleiders en crew!

Inschrijvingen openen maandag 10 april 2017

Commissie Intree is al een paar maanden druk bezig met de voorbereidingen van Intreeweek 2017. De 31-koppige Commissie is goed op weg Intreeweek 2017 nog leuker te maken dan de jaren daarvoor, maar wij kunnen dit niet alleen. Tijdens de week zijn er mentoren nodig die de verschillende groepjes studenten begeleiden. Daarnaast zijn er crewleden nodig die op de evenementen helpen alles goed te laten verlopen. Lijkt het jou super leuk om deel uit te maken van Intreeweek 2017 door begeleider of crewlid te worden? Schrijf je dan binnenkort in!

De inschrijvingen voor begeleiders en crewleden openen op maandag 11 april.

Commissie 2016

Werkzaamheden Commissie

Voor de Intreeweek valt veel te regelen! Van het zoeken naar leuke bands en DJ’s tot het bedenken van een opvallende promotiecampagne. En van het binnenhalen van de beste sponsoren tot het organiseren van een spetterend festival. Deze verschillende onderdelen van de Intreeweek worden geregeld door Commissie Intree.

De commissie bestaat uit vierentwintig commissieleden en zeven bestuursleden. Elk jaar wordt er weer een nieuwe commissie aangesteld, die verantwoordelijk is voor het invullen van de Intreeweek van dat jaar.

Binnen de verschillende onderdelen die de Intreeweek vormen, zijn er vijf groepen gemaakt waarover de taken worden verdeeld. De vijf groepen zijn: Evenementen 1, Evenementen 2, Evenementen 3, Acquisitie en Marketing & Communicatie. Elk groepje wordt gecoördineerd door een bestuurslid.

Solliciteren - INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Voor Intreeweek 2017 wordt in februari 2017 een 24-koppige commissie aangesteld die deze week tot een daverend succes zal maken.

Zorg jij er regelmatig voor dat je vrienden losgaan op jouw huisfeest? Of host je zelfs je eigen feestje in een club in Amsterdam? Kan jij lullen als Brugman en iedereen ervan overtuigen dat ze in jouw product moeten investeren? Of ben jij het creatieve brein achter de flitsende PowerPoints tijdens de werkgroep presentaties? Kan jij designen, verkopen, organiseren of lijkt het je gewoon super leuk om dit allemaal te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij brengen je in contact met professionals in de sector en bieden jou zo de ultieme gelegenheid om je CV aan te vullen.

Lees het informatiepakket-2017 voor meer informatie over specifieke taken en evenementen!

Interesse voor Commissie Intree 2017? Upload hier onder je CV en een korte motivatie!

Curriculum Vitae:
Korte motivatie:


Commissie Intree 2016

Commissie Intree 2015