Intree zoekt Commissie 2017 - INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Altijd al je eigen festival willen organiseren? Op zoek naar meer verantwoordelijkheid en zelfontwikkeling? Of is het hoog tijd dat jouw CV een flinke boost krijgt? Solliciteer dan voor Commissie Intree! Samen met 24 commissieleden en een 7-koppig bestuur ben jij verantwoordelijk voor het succes van Intreeweek 2017!

Naast een half jaar hard werken aan de Intreeweek, ga je gratis weekendjes weg, drink je zeer regelmatig biertjes met z’n allen en kan je mee op wintersport. En alsof dit nog niet genoeg is, ontvang je ook nog een bestuursbeurs van drie maanden. En dan te bedenken dat je geen studievertraging hoeft op te lopen!

Lees het informatiepakket-2017 voor meer informatie over specifieke taken en evenementen en scroll naar beneden om te solliciteren!

Commissie 2016
groepsfotocompleet2

Werkzaamheden Commissie

Voor de Intreeweek valt veel te regelen! Van het zoeken naar leuke bands en DJ’s tot het bedenken van een opvallende promotiecampagne. En van het binnenhalen van de beste sponsoren tot het organiseren van een spetterend festival. Deze verschillende onderdelen van de Intreeweek worden geregeld door Commissie Intree.

De commissie bestaat uit vierentwintig commissieleden en zeven bestuursleden. Elk jaar wordt er weer een nieuwe commissie aangesteld, die verantwoordelijk is voor het invullen van de Intreeweek van dat jaar.

Binnen de verschillende onderdelen die de Intreeweek vormen, zijn er vijf groepen gemaakt waarover de taken worden verdeeld. De vijf groepen zijn: Evenementen 1, Evenementen 2, Evenementen 3, Acquisitie en Marketing & Communicatie. Elk groepje wordt gecoördineerd door een bestuurslid.

Solliciteren - INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Voor Intreeweek 2017 wordt in februari 2017 een 24-koppige commissie aangesteld die deze week tot een daverend succes zal maken.

Zorg jij er regelmatig voor dat je vrienden losgaan op jouw huisfeest? Of host je zelfs je eigen feestje in een club in Amsterdam? Kan jij lullen als Brugman en iedereen ervan overtuigen dat ze in jouw product moeten investeren? Of ben jij het creatieve brein achter de flitsende PowerPoints tijdens de werkgroep presentaties? Kan jij designen, verkopen, organiseren of lijkt het je gewoon super leuk om dit allemaal te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij brengen je in contact met professionals in de sector en bieden jou zo de ultieme gelegenheid om je CV aan te vullen.

Lees het informatiepakket-2017 voor meer informatie over specifieke taken en evenementen!

Interesse voor Commissie Intree 2017? Upload hier onder je CV en een korte motivatie!

Curriculum Vitae:
Korte motivatie:


Commissie Intree 2016

gefilterd-groep-gele-shirts

Commissie Intree 2015

commissiefotogoed2