Onze partners

De Intreeweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

Promotie

Commissie Intree heeft verschillende publicaties met advertentiemogelijkheden. Deze zijn verdeeld in offline en online promotiemogelijkheden. Naast het plaatsen van filmpjes, banners en advertenties organiseren we ook op de donderdag tijdens de week een studentenbeurs waarbij organisaties zich op een persoonlijke manier aan de studenten kunnen presenteren. Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende promotiemogelijkheden.

De Intreeweek is de officiële introductieweek van de Universiteit van Amsterdam. Gedurende vijf dagen maken 3200 nieuwe studenten kennis met het studeren aan de UvA, de stad Amsterdam en het studentenleven in het algemeen. De studenten worden tijdens deze week begeleid en bijgestaan door ongeveer 600 begeleiders en crewleden, waardoor het totaal aantal deelnemers aan de Intreeweek 3800 studenten betreft.

De Intreeweek van 2017 zal plaatsvinden van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september. Ook dit jaar heeft de Intreeweek weer een programma van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het programma zit vol met muziek, kleinkunst, theater, sport en feesten. Ook zal er iedere dag voor lunch en avondeten gezorgd worden. De studenten nemen deel aan workshops, ontdekken Amsterdam, relaxen in het Vondelpark en komen in aanraking met studentenverenigingen. Tijdens de spectaculaire opening in koninklijk theater Carré worden de deelnemers welkom geheten door de rector magnificus en verschillende bekende Nederlanders en begint de beste tijd van hun leven!

Mocht u zelf mogelijkheden zien om uw bedrijf te profileren tijdens de Intreeweek, buiten de genoemde mogelijkheden om, dan staan wij uiteraard open voor uw ideeën. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan via de website.

Contact

Bent u geïnteresseerd om zaken te doen met Commissie Intree en wilt u zichzelf op een leuke manier presenteren tijdens Intreeweek 2017? Vul dan het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Programma

Intreeweek 2017 biedt de deelnemer een origineel en dynamisch programma. In dit programma maken we gebruik van prominente centrale locaties die typerend zijn voor de stad Amsterdam. Bij een aantal van deze locaties is het mogelijk om aanwezig te zijn bij het evenement en zodoende het evenement te verfraaien met leuke acties en daarbij in direct contact te treden met de deelnemers. Tevens is het mogelijk om uw naam exclusief aan een evenement te verbinden. Bijvoorbeeld: ‘Het X eindfeest’ of ‘Powered by X’. Dit gaat natuurlijk altijd in goed overleg.

Formulier