Even Voorstellen: Team Evenementen 1

Verantwoordelijk voor Intree Verenigt, het avondeten, Ervaar, Cultfabriek, Cinema@Night en het Eindfeest, is dit het enige team van Commissie Intree dat volledig uit dames bestaat. Deze ambitieuze meiden hebben al hun evenementen tot in het kleinste detail uitgewerkt. “Bijna alle decoratie is zelf gemaakt. Het heeft wat tijd gekost, maar het ziet er echt top uit!” –Aldus Elisa, Hoofd Evenementen 1.

Voor ieder evenement zijn twee commissieleden en het betreffende bestuurslid verantwoordelijk. Er is niks wat zij niet zelf geregeld hebben! Het leuke is dat er ieder jaar ruimte is voor nieuwe ideeën. Zie jij graag een mega ballenbak in de Kromhouthal? Make it work! Zoals bij alle onderdelen van Commissie Intree is het handig, maar geen vereiste om ervaring te hebben met het organiseren van evenementen. Het is juist super tof dat je in een korte tijd alles over het organiseren van evenementen leert!

Lijkt het jou leuk om volgend jaar verantwoordelijk te zijn voor de evenementen van de Intreeweek? Onderaan deze pagina kan je je CV en motivatie insturen en wie weet nodigen we jou uit voor een sollicitatiegesprek!

Van links naar rechts: Kiki Lemmink (Economie & Bedrijfskunde), Paula Speijdel (Rechtsgeleerdheid), Sacha Roché (Communicatiewetenschap), Elisa Revers (Psychologie), Nina Westgeest (Fiscale Economie), Aileen Spans (Rechtsgeleerdheid).

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn