Even Voorstellen: Team Evenementen 3

Vandaag stellen we jullie voor aan de laatste evenemententeam binnen Commissie Intree: Evenementen 3. Zij hebben de verantwoordelijkheid over IJlandhoppen, de lunch, Kroegentocht, de BBQ, Nachtcultuur en Amsterdam Wereld Festival. “Nu de Intreeweek steeds dichterbij komt, zien we pas echt hoeveel er de afgelopen maanden georganiseerd is.”, vertelt commissielid Yasmijn. Evenementen 3 heeft het hardst moeten knokken voor het rondmaken van de vergunningen en locaties, want een vergunning en grote locatie regelen in Amsterdam is verrekte lastig! “Het is hard werken, maar ook super gezellig. We hebben wat tegenslagen gehad, maar daardoor zijn we inmiddels een hele hechte groep geworden. Dat is wat Commissie Intree zo leuk maakt!”

Voor ieder evenement zijn twee commissieleden en het betreffende bestuurslid verantwoordelijk. Zij regelen alles met betrekking tot hun evenement en krijgen de gelegenheid de gehele invulling van het evenement te bepalen. Hierdoor is er ieder jaar ruimte voor nieuwe ideeën. Zoals bij alle onderdelen van Commissie Intree is het absoluut geen vereiste om ervaring te hebben met het organiseren van evenementen. Het is juist super tof dat je in een korte tijd alles over het organiseren van evenementen leert!
Lijkt het jou leuk om volgend jaar verantwoordelijk te zijn voor de evenementen van de Intreeweek? Onderaan deze pagina kan je je CV en motivatie insturen en wie weet nodigen we jou uit voor een sollicitatiegesprek!

Van links naar rechts: Jaap Bleumer (Politicologie), Nikki van Hooft (Biomedische wetenschappen), Judith Rigter (Algemene Sociale Wetenschappen), Marliz van Bergen (Economie & Bedrijskunde en Communicatiewetenschap), Yasmijn de Vries (Algemene Sociale Wetenschappen), Ralph de Bruijne (Economie & Bedrijfskunde).

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn