Even Voorstellen: Team Marketing & Communicatie

Last but not least in de ronde ‘Even Voorstellen’: het team dat alle introteksten heeft geschreven! Onder leiding van teamhoofd Esmee zorgen deze vijf marketing tijgers voor de beeldvorming van de Intreeweek. Het programmaboekje, website, de app, social media (Snapchat @intreeweek voor backstage en winacties!), de GeleGraaf (Intreekrant), PR, de wervingscampagnes, previews, fotografie en alle foto’s en flyers zijn in handen van dit team. “Het is flink doorpakken. We zijn het kleinste team, maar hebben de meeste onderdelen.” Aldus Anouk Stolwijk, die vanaf volgend jaar de leiding over een nieuw Marketing & Communicatie team zal nemen. Tevens is team Marketing & Communicatie dit jaar verantwoordelijk voor het nieuwe evenement ‘Bij ons in de Jordaan’. Dit evenement begint in de Westerkerk, waarna er een route gelopen zal worden met behulp van de App. De app is dan ook de reden dat Marketing & Communicatie dit evenement voor zijn rekening neemt.

Imago

Bij Marketing & Communicatie bepaal je samen hoe je het imago van Intreeweek neerzet en behoudt. Daarnaast leer je werken in programma’s als Photoshop, InDesign, Illustrator, Final Cut Pro X en WordPress. Het is niet nodig om hier ervaring in te hebben, maar het is natuurlijk altijd handig. Aan het einde van een commissieperiode bij Marketing & Communicatie ben je verzekerd van deze extra skills op je CV.

Solliciteren

Lijkt het jou leuk om volgend jaar verantwoordelijk te zijn voor de marketing & communicatie van de Intreeweek? Onderaan deze pagina kan je je CV en motivatie insturen en wie weet nodigen we jou uit voor een sollicitatiegesprek!

Van links naar rechts: Esmee Augustijn (Communicatiewetenschap), Janneke Brantjes (Communicatiewetenschap), Anne-Louise Meijer (Communicatiewetenschap), Anouk Stolwijk (Communicatiewetenschap), Beer Boudewijn (European Studies).

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn