Wake Up Workshops

Wake Up Workshops

Wake Up Workshops

CREA cultural student center

Wakker worden op woensdagochtend doe je bij CREA! Begin jij je dag het liefst met een dansje, een goed verhaal of een beetje drama? Je kunt kiezen uit 10 verschillende workshops. De ochtend bestaat uit twee rondes: ronde 1 start om 11.00 uur en ronde 2 om 12.00 uur. Meld je in de hal van CREA aan om mee te doen!

CREA is het cultureel studentencentrum van Amsterdam. Je kunt hier niet alleen heel goedkoop cursussen volgen om je creatieve kant verder te ontwikkelen, maar je kan ook gratis naar debatten, lezingen en filmavonden, studio’s huren om aan je eigen projecten te werken, op bezoek gaan bij een van de vele studentenkantoren of een biertje/koffietje/frisje drinken in het café. Een plek waar je als Amsterdamse student niet omheen kunt, mede dankzij de centrale ligging op de Roeterseilandcampus. Meer weten? www.crea.nl

Route: neem vanaf Amsterdam Centraal metro 51, 53 of 54 tot halte ‘Weesperplein’. Neem uitgang Valckeniersstraat. Loop de Sarphatistraat in en ga bij de Roetersstraat naar links. Ga bij het UvA gebouw aan je rechterhand onder het zwarte gebouw door. Aan de rechterkant vind je CREA.