Deelnemers

Wanneer openen de inschrijvingen voor de deelnemers?

Vanaf 2 juli kan je je inschrijven voor Intreeweek 2018.

Kunnen Master en Pre-Master studenten ook deelnemen?

Nee. De Intreeweek is alleen voor eerstejaars Bachelor studenten. Voor een introductieprogramma voor Masterprogramma’s verwijzen we je graag door naar onderstaande link

http://www.uva.nl/en/education/master-s/open-days/masters-introduction/masters-introduction.html

Ik heb problemen met inschrijven, wat nu?

  • 1. Heb je je ingeschreven voor een decentrale selectie?

Zo ja, ga dan verder naar stap 3.

  • 2. Heb je de matching van de studie bijgewoond?

Indien je dit niet gedaan hebt dan is dit het probleem. Dit is namelijk verplicht en een onderdeel van de aanmelding bij de UvA. Hierdoor is je inschrijving dus niet voltooid.  Bel hiervoor naar Student Services (020 525 8080) en vraag naar de status van je inschrijving.

  • 3. Heb je al een plek aangeboden gekregen binnen je studie?

Zo ja, ga verder naar stap 4. Zo nee, dan is dit het probleem. Je bent dan nog niet toegelaten tot de UvA en daarom kan je je nog niet aanmelden.

  • 4. Heb je deze plek al geaccepteerd?

Zo niet dan is dit het probleem. Ook de verzilvering is een voorwaarde. Je kan je aanmelden zodra je je toelating hebt verzilverd.

  • 5. Heb je al een kopie van je paspoort naar de UvA gestuurd?

Zo niet, dan is dit het probleem. Zorg ervoor dat je hiervan een kopie naar de Universiteit van Amsterdam opstuurt. (www.uva.nl/uploadid )

  • 6. Ga je beginnen aan de studie Tandheelkunde (ACTA) of ga je studeren aan het Amsterdam University College (AUC)?

Zo ja, dan is dit de reden dat je je niet kan aanmelden. Deze studenten kunnen zich niet aanmelden voor de Intreeweek in verband met eigen introducties.

  • 7. Heb je in het verleden ingeschreven gestaan bij de UvA?

Zo ja, dan is dit het probleem. Neem contact met ons op (intree@uva.nl waarbij vermelding van je studentnummer van belang is). Wij zullen het probleem dan voor je oplossen.

  • 8. Nog steeds niet het probleem achterhaald?

Stuur een mail met je naam en studentnummer naar intree@uva.nl met als onderwerp ‘onbekende foutmelding aanmelding intreeweek’. Als het probleem is verholpen zullen wij een mail sturen zodra je het opnieuw kan proberen.

Hoe zit dat met die 'early bird' en 'late bird' tickets?

Er zijn twee tarieven voor deelname aan Intreeweek 2018.

Het ‘early bird’ tarief geldt wanneer je je aanmeldt en betaalt tussen 2 juli en 31 juli. De kosten voor de Intreeweek bedragen dan €100,-. Ben je te laat met betalen, dan wordt je uitgeschreven en moet je je opnieuw inschrijven. Daarnaast zal je in dat geval ook het ‘late bird’ tarief gaan betalen.

Vanaf 1 augustus gaat het ‘late bird’ tarief in. Vanaf deze datum zal je €125,- betalen voor je deelname aan de Intreeweek. Tevens zullen vanaf deze datum de tarieven voor een slaapplek in het USC van €45,- naar €55,- verhoogd worden.

Hoe kan ik betalen voor Intreeweek 2018?

Na inschrijving ontvang je een mail met een betaallink. Via deze link kan je betalen door middel van Ideal en creditcard.

Wanneer sluiten de inschrijvingen voor Intreeweek 2018?

De inschrijvingen voor Intreeweek 2018 zullen sluiten op 17 augustus. Mochten wij al eerder vol zitten, dan zullen we eerder sluiten.

Begeleiders & Crew

Waar meld ik me aan als begeleider?

Klik hier om je in te schrijven als begeleider.

Waar meld ik me aan als crewlid?

Klik hier om je in te schrijven als crewlid.

Tot en met wanneer kan ik me aanmelden als begeleider?

Als begeleider moet je naar een van de verplichte begeleiderdagen komen om in aanmerking te komen voor een plaats als begeleider. De data van de begeleiderdagen zijn 7 juni (VOL) & 20 juni (VOL, Engelstalig) en 9 (Engelstalig) & 15 augustus. De uiterlijke datum om je aan te melden als begeleider is dus 10 augustus, waarna je aanwezig moet zijn op de begeleiderdag op 15 augustus.

Kan ik me ook als individu opgeven als begeleider?

Nee, dit kan niet. Je moet een maatje vinden om samen mee te begeleiden.

Wat zijn de data en tijden van de begeleiderdagen?

7 juni: 13:00 – 16:00 uur (VOL)

20 juni: 12:00 – 15:00 uur    (VOL, Engelstalig)

9 augustus: 12:00 – 15:00 uur (Engelstalig)

15 augustus: 12:00 – 15:00 uur

Kan ik me aanmelden met iemand van een andere studie?

Ja dat kan. Wij geven de voorkeur aan mensen van dezelfde studie, maar mocht je bff en partner in crime een andere studie doen, dan zullen jullie aan een groepje van een deze twee studies worden toegewezen.

Ik wil bij Commissie Intree!

Hoe word ik onderdeel van Commissie Intree 2019?

Logisch dat je hier kijkt. Wie wil nu niet de enige echte Intreeweek organiseren?! Daar moet je wel wat voor doen. Commissie intree bestaat uit 24 commissieleden en zeven bestuursleden. De commissie is weer onderverdeeld in 5 categorieën: Evenementen 1, Evenementen 2, Evenementen 3, Acquisitie en Marketing & Communicatie. Als een van deze onderdelen je interessant lijkt, moet je solliciteren. Meer informatie hierover vind je bij organisatie.

Kan ik ook solliciteren voor het bestuur?

Ja, dit kan zeker! Voor de functie projectleider kan je echter niet solliciteren als je niet eerst een commissiejaar hebt gedaan bij Commissie Intree. Op de overige functies kan je wel solliciteren. Meer informatie hierover vind je bij organisatie.