Deelnemers

Ik heb problemen met inschrijven, wat nu?

  1. Heb je je ingeschreven voor een loting of decentrale selectie?

Zo ja, ga dan verder naar stap 3.

  1. Heb je de matching van de studie bijgewoond?

Indien je dit niet gedaan hebt dan is dit het probleem. Dit is namelijk verplicht en een onderdeel van de aanmelding bij de UvA. Hierdoor is je inschrijving dus niet voltooid.  Bel hiervoor naar Student Services (020 525 8080) en vraag naar de status van je inschrijving.

  1. Is de uitslag van je loting al bekend?

Zo ja, ga verder naar stap 4. Zo nee, dan is dit het probleem. Je bent dan nog niet toegelaten tot de UvA en daarom kan je je nog niet aanmelden.

  1. Heb je de toelating ook al heeft verzilverd?

Zo niet dan is dit het probleem. Ook de verzilvering is een voorwaarde. Je kan je aanmelden zodra je je toelating hebt verzilverd.

  1. Nog steeds niet het probleem achterhaald?

Stuur een mail met je naam en studentnummer naar intree@uva.nl met als onderwerp ‘onbekende foutmelding aanmelding intreeweek’. Als het probleem is verholpen zullen wij een mail sturen zodra je het opnieuw kan proberen.

Kunnen Master en Pre-Master studenten ook deelnemen?

Nee. De intreeweek is alleen voor eerstejaars Bachelor studenten. Voor een introductieprogramma voor Masterprogramma’s verwijzen we je graag door naar onderstaande link

http://www.uva.nl/en/education/other-programmes/practical-matters/introduction-days/introduction-days.html

Wanneer sluiten de inschrijvingen voor Intreeweek 2016?

De inschrijvingen voor Intreeweek 2016 zijn vol. Deelname is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is voldaan. Wanneer dit niet op tijd gebeurt, komen er plekken vrij voor de mensen die in de wachtrij staan.

Hoe zit dat met die 'early bird' en 'late bird' tickets?

Er zijn twee tarieven voor deelname aan Intreeweek 2016.

Het ‘early bird’ tarief geldt wanneer je je aanmeldt tussen 1 juli en 31 juli. De kosten voor de Intreeweek bedragen dan €95,-

Dit betekent dus NIET dat je dan al BETAALD moet hebben. Na je registratie ontvang je een betalingslink die 7 dagen geldig is. Je hebt dan dus 7 dagen om je betaling te voldoen en je deelname compleet te maken.

Vanaf 1 augustus gaat het ‘late bird’ tarief in. Vanaf deze datum zal je €110,- betalen voor je deelname aan de Intreeweek. Tevens zullen vanaf deze datum de tarieven voor een slaapplek in het USC van €40,- naar €45,- verhoogd worden.

Wanneer openen de inschrijvingen voor de deelnemers?

Vanaf 1 juli kan je je inschrijven voor Intreeweek 2016.

Begeleiders & Crew

Waar meld ik me aan als begeleider?

Waar meld ik me aan als crewlid?

Tot en met wanneer kan ik me aanmelden als begeleider?

Als begeleider moet je naar een van de verplichte begeleiderdagen komen om in aanmerking te komen voor een plaats als begeleider. De data van de begeleiderdagen zijn 10 & 17 juni en 9 & 17 augustus. De uiterlijke datum om je aan te melden als begeleider is dus 16 augustus, waarna je de volgende dag op de begeleiderdag aanwezig moet zijn.

Kan ik me ook als individu opgeven als begeleider?

Nee, dit kan niet. Je moet een maatje vinden om samen mee te begeleiden.

Wat zijn de data en tijden van de begeleiderdagen?

10 juni: 12:00 – 15:00 uur

17 juni: 14:00 – 17:00 uur

9 augustus: 12:00 – 15:00 uur

17 augustus: 12:00 – 15:00 uur

Kan ik me aanmelden met iemand van een andere studie?

Ja dat kan. Wij geven de voorkeur aan mensen van dezelfde studie, maar mocht je bff en partner in crime een andere studie doen, dan zullen jullie aan een groepje van een deze twee studies worden toegewezen.

Ik wil bij Commissie Intree!

Hoe word ik onderdeel van Commissie Intree 2017?

Logisch dat je hier kijkt. Wie wil nu niet de enige echte Intreeweek organiseren?! Daar moet je wel wat voor doen. Commissie intree bestaat uit 24 commissieleden en zeven bestuursleden. De commissie is weer onderverdeeld in 5 categorieën: Evenementen 1, Evenementen 2, Evenementen 3, Acquisitie en Marketing & Communicatie. Als een van deze onderdelen je interessant lijkt, moet je solliciteren. Meer informatie hierover vind je bij organisatie.

Kan ik ook solliciteren voor het bestuur?

Ja, dit kan zeker! Voor de functie projectleider kan je echter niet solliciteren als je niet eerste een commissiejaar hebt gedaan. De overige functies kan je wel op solliciteren. Meer informatie hierover vindt je bij organisatie.