Inschrijven voor Intreeweek 2017 verloopt via SIS. SIS is het inschrijfsysteem van de Universiteit van Amsterdam en door de registratie via deze weg te laten verlopen, zijn jouw persoonlijke gegevens altijd goed beschermd. Inschrijven gaat een stuk makkelijker wanneer je belangrijke gegevens, zoals je UvA-studentnummer, bij de hand hebt. Nadat jij je hebt ingeschreven, zal je na enkele dagen een betaallink ontvangen. Het is heel belangrijk dat je de betaling meteen voldoet. Zolang er niet betaald is, ben je niet ingeschreven als deelnemer.

Als je ook een slaapplek wilt in het USC, moet jij twee keer betalen via twee verschillende links. Via de twee verschillende links te vinden op deze pagina, kun jij je aanmelden als deelnemer en voor een slaapplek.

Let op: het is alleen mogelijk je aan te melden als je van de UvA een officiële bevestiging van inschrijving voor jouw studie hebt ontvangen.

Lees voordat jij je inschrijft de algemene voorwaarden goed door. Voor de algemene voorwaarden klik hier: Deelnemers – Algemene Voorwaarden

Inschrijvingen deelnemers Intreeweek 2017 geopend!

Het is eindelijk zover, de inschrijvingen voor Intreeweek 2017 zijn open! In september begint je studentenleven in Amsterdam. Studeren is meer dan alleen colleges volgen, stapels literatuur doorwerken en blokken voor tentamens. Je periode als student in Amsterdam wordt een geweldig avontuur! Om jou helemaal klaar te stomen voor de beste tijd van je leven, organiseert Commissie Intree een memorabele introductieweek die je als student aan de UvA niet mag missen! Een week vol feest, chillen, cultuur, muziek, wetenschap, nieuwe vrienden maken en nog veel meer. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan Intreeweek 2017 en een vliegende start van je studentenleven te maken. Meld je aan voor de beste week in je leven via de onderstaande link.

Early bird 1 t/m 31 juli 2017: €100,-

Late bird 1 t/m 15 augustus 2017: €125,-

Als je in het USC wilt slapen, moet jij je zowel als deelnemer inschrijven via onderstaande link, als de link voor een slaapplek. Deze link vind je als je nog iets meer naar beneden scrolt op deze pagina. Je betaalt dus twee verschillende bedragen, los van elkaar.

Let op: inschrijvingen sluiten op 15 augustus! 

Fiets nodig? Swapfiets zorgt ervoor dat er een fiets klaarstaat bij de Binnenkomst van de Intreeweek. Begin jouw week zorgeloos met een fiets die het altijd doet. Zodra jouw fiets stuk gaat, brengt Swapfiets een werkende fiets bij je langs. Probeer het nu: tijdens de Intreeweek en de eerste maand van je studie voor maar €10.

Slaapplek

Heb je nog geen kamer in Amsterdam? Geen probleem. Tegen vergoeding kun je vijf nachten slapen in het USC. Dit is inclusief douche en ontbijt, wel moet je zelf een matje en een slaapzak meenemen.

Early bird slaapplek 1 t/m 31 juli 2017: €45,-

Late bird slaapplek 1 t/m 15 augustus 2017: €55,-

Voor USC-slapers hebben we bij de Binnenkomst een garderobe. Hier kan jij je slaapspullen afgeven. Wij zorgen ervoor dat jouw spullen in het USC komen.

Als je in het USC wilt slapen moet jij je zowel als deelnemer inschrijven via bovenstaande link, als je inschrijven voor een slaapplek via onderstaande link. Je betaalt dus twee verschillende bedragen, los van elkaar.

Let op: inschrijvingen sluiten op 15 augustus!