Wil jij meer kans maken om begeleider te worden? Geef dan een crewlid op! Hiermee kom je automatisch bovenaan in de lotinglijst. Crewleden mogen daarnaast ook gratis met jou meefeesten op PlankGas! en Eindfeest. Wat moet je doen? Zorg dat een vriend of vriendin zich aanmeldt als crewlid en in de opmerkingensectie aangeeft dat hij/zij zich aanmeldt via begeleiderkoppel naam 1 en naam 2. Let op: bevestigt jouw crewlid zijn/haar dienst niet? Dan hebben jullie helaas geen verhoogde kans om begeleider te worden.

Commissie Intree is al een paar maanden druk bezig met de voorbereidingen van Intreeweek 2018. De 30-koppige Commissie is goed op weg Intreeweek 2018 nog leuker te maken dan de jaren daarvoor, maar wij kunnen dit niet alleen. Tijdens de week zijn er begeleiders nodig om alle nieuwe studenten kennis te laten maken met elkaar, de stad en natuurlijk de universiteit. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van Intreeweek 2018 door begeleider te worden? Meld je dan nu aan!

Zou je graag deel uit willen maken van Intreeweek 2018 maar vind jij een hele week begeleiden te veel? Word dan crewlid en help ons een of meer dagdelen bij een van onze 22 evenementen! Zo kun je ook gratis meefeesten op PlankGas! of het Eindfeest!


Begeleider 1:ManVrouw

Ik ben een:
Nederlandse studentInternationale student


Begeleider 2:ManVrouw

Ik ben een
Nederlandse studentInternationale student

Kies een van de verplichte begeleiderdagen.
Wanneer je je aanmeldt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Begeleiders die allebei dezelfde studie volgen hebben voorrang op begeleiders die allebei een andere studie volgen.