Marketing & Communicatie

Wie zou Nick zijn zonder Simon of Frank zonder Ronald? En hoe zou Geer ooit nog kunnen leven zonder Goor? Wat zou de Intreeweek zijn zonder Marketing & Communicatie? Ik denk dat je het antwoord al kan raden.

Vaak vraagt iedereen zich af wat wij nu in vredesnaam doen. Onder andere deze blogs schrijven, daarnaast onderhouden we de website en app, doen we de wervingscampagnes (voor deelnemers, begeleiders en crewleden), zorgen we dat iedereen weet wat er te doen is door middel van het programmaboekje, verzorgen wij elke dag de Gelegraaf, onderhouden we de sociale media, zorgen we voor de film & fotografie (bijvoorbeeld Youtube, previews en de aftermovie) en als laatste houden wij ons bezig met de Public Relations. Kortom, achter alles wat jij tot nu toe hebt gezien en gelezen op het internet over de Intreeweek zitten onze creatieve koppen.

En wat is Marketing & Communicatie zonder Anouk Stolwijk? Zij heeft het afgelopen jaar keihard haar best gedaan om Janine de Swart, Noelle Cicilia, Nikki Marks en Ariana Schmikli te begeleiden in de wondere wereld van InDesign en Photoshop zodat de woorden finetunen en perfectionisme in de standaard vocabulaire van deze dames zit. En oh ja, als je dit toch leest; volg ons dan even op Snapchat, Instagram en Facebook (@Intreeweek)! Tot over nog maar één maandje…

Liefs, Ariana

P.S. Dit waren alle vijf de groepjes waaruit de commissie bestaat. Lijkt jou dit nou ook leuk om te doen? Kom dan in januari 2018 naar één van de infomiddagen/-avonden. Hopelijk zien we je daar!

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie