Morgen is het zover

Morgen is het zover, de Intreeweek gaat van start. Een knallende week vol fantastische evenementen zal je inleiden in de leukste tijd van je leven: je studententijd. Tenminste, als je je ouders moet geloven. Tijd om er zelf achter te komen of dat daadwerkelijk zo is! En wat is nou een beter moment om hiermee te beginnen dan de Intreeweek?

Deze week zal je kennismaken met alle geweldige facetten die Amsterdam te bieden heeft. Van een bezoek in Carré op de eerste avond tot een knallend feest in de Gashouder, en van een uitbrakochtend in Artis tot varen over de Amsterdamse grachten: niets zal ontbreken aan deze week. Menig toerist zal stikjaloers zijn.

Misschien nog wel belangrijker zijn de mensen die je gaat ontmoeten in deze week. Als kersverse student wil je niets liever dan nieuwe mensen leren kennen. Of beter gezegd, nieuwe vrienden maken. Vrienden die niet alleen voor je studententijd zijn, maar voor je hele leven.

De ervaring leert dat je aan het einde van de week niets minder kan dan met een glimlach erop terug te kijken. Daarna is het gelukkig nog maar drie nachtjes te slapen voordat je je nieuwe vrienden weer ziet in het eerste college.

 

Laat de Intreeweek een knallende start zijn van je studentenleven. Wij, van Commissie Intree, hopen dat jullie er zin in hebben om van deze week een feestje te maken. Wij in ieder geval wel! Tot morgen!

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn