Nieuwe Intreeweek, nieuw bestuur

De Intreeweek; voor een beginnend student duurt het slechts één week, maar voor een aantal mensen is het een fulltimebaan voor een heel jaar. We willen ze graag even aan je voorstellen, de mensen die ongeveer wonen op CREA en een heel jaar studievertraging oplopen om jou een knallend begin van je studentenleven te geven: (v.l.n.r.) Maarten, Anouk, Ralph, Janneke, Jasper, Sophie en Sacha.

In totaal zijn er zeven bestuursleden en zitten er vierentwintig mensen in de commissie. Deze grote groep mensen is weer onderverdeeld. Zo zijn er drie groepjes Evenementen (onder leiding van Sacha, Ralph en Sophie), een groepje Acquisitie (onder leiding van Maarten) en een groepje Marketing & Communicatie (onder leiding van Anouk). Vijf van de bestuursleden zijn Hoofd van zo’n groepje en daarnaast is er nog een Projectleider (Jasper), die onder andere de rol van Voorzitter en Penningmeester op zich neemt en een bestuurslid Interne Zaken (Janneke), die zich bezighoudt met alle andere taken die nog niet vervuld worden (bijvoorbeeld het inschrijfsysteem).

Benieuwd waar het bestuur zoal mee bezig is of lijkt het je leuk om te solliciteren? Kijk dan eens op intreeweek.nl/bestuur. Helaas is het bestuur voor Intreeweek 2018 al gekozen, maar de kansen voor volgend het jaar daarop liggen nog open. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om een commissiejaar te doen in 2018 en hierna te solliciteren voor een bestuursfunctie. Binnenkort komt er meer informatie over de commissie online, we houden jullie op de hoogte!

Liefs, Ariana