Bestuur Intree 2017

photo

Jasper Swaalf

Voorzitter | Penningmeester

photo

Sacha Roché

Evenementen I

photo

Janneke Brantjes

Interne Zaken

photo

Ralph de Bruijne

Evenementen II

photo

Maarten Ruiters

Hoofd Acquisitie

photo

Sophie van den Berg

Evenementen III

photo

Anouk Stolwijk

Marketing & Communicatie

Commissie Intree 2017

Voor de organisatie van Intreeweek 2017 wordt in februari een nieuwe commissie aangenomen. Deze commissie is verantwoordelijk voor alles waar jij in de Intreeweek van kan genieten: Van het eten bij de studentenverenigingen tot feesten in de beste clubs van Amsterdam. Als je tijdens de week een prangende vraag hebt of graag een complimentje wil geven, trek dan iemand aan zijn gele shirt en laat hem weten wat je van de eerste week van je studentenleven vindt!

Commissie 2016

Werkzaamheden Commissie

Voor Intreeweek 2017 valt veel te regelen! Van het zoeken naar leuke bands en DJ’s tot het bedenken van een opvallende promotiecampagne. En van het binnenhalen van de beste sponsoren tot het organiseren van een spetterend festival. Deze verschillende onderdelen van Intreeweek worden geregeld door Commissie Intree.

De commissie bestaat uit vierentwinig commissieleden en zeven bestuursleden. Elk jaar wordt er weer een nieuwe commissie aangesteld, die verantwoordelijk is voor het invullen van Intreeweek van dat jaar.

Binnen de verschillende onderdelen die Intreeweek vormen, zijn er vijf groepen gemaakt waarover de taken worden verdeeld. De vijf groepen zijn: Evenementen 1, Evenementen 2, Evenementen 3, Acquisitie en Marketing & Communicatie. Elk groepje wordt gecoördineerd door een bestuurslid.

Commissie Intree 2016

Commissie Intree 2015

Ik wil solliciteren

Voor Intreeweek 2017 wordt in februari 2017 een 24-koppige commissie aangesteld die deze week tot een daverend succes zal maken.

Zorg jij er regelmatig voor dat je vrienden losgaan op jouw huisfeest? Of host je zelfs je eigen feestje in een club in Amsterdam? Kan jij lullen als Brugman en iedereen ervan overtuigen dat ze in jouw product moeten investeren? Of ben jij het creatieve brein achter de flitsende PowerPoints tijdens de werkgroep presentaties? Kan jij designen, verkopen, organiseren of lijkt het je gewoon super leuk om dit allemaal te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij brengen je in contact met professionals in de sector en bieden jou zo de ultieme gelegenheid om je CV aan te vullen.

Lees het informatiepakket-2017 voor verdere informatie over specifieke taken en evenementen!

Interesse voor Commissie Intree 2017? Upload hieronder je CV en een korte motivatie!

Curriculum Vitae:
Korte motivatie: