Huisregels

Legitimatie

Op alle locaties waar de Intreeweek plaatsvindt kan gevraagd worden om je te legitimeren. Dat kan met een paspoort, een Nederlandse identiteitskaart of een rijbewijs.

Deelnemersbandje

Op ieder evenement van de Intreeweek moet je je deelnemersbandje zichtbaar dragen. Dit bandje ontvang je op de eerste dag bij de Binnenkomst.

Alcoholbeleid

De organisatie van de Intreeweek houdt zich aan de Nederlandse wet. Dat betekent dat het niet is toegestaan om onder de 18 jaar in het openbaar alcohol te drinken. Ook kroegen met wie wij samenwerken houden zich aan deze regels. Iedereen van 18 jaar of ouder ontvangt van ons een bandje waaruit blijkt dat je 18 jaar of ouder bent. Alleen met een bandje ben je in de gelegenheid om alcoholische dranken te kopen op de locaties van de Intreeweek. Als je zonder bandje in het bezit bent van alcoholische drank kan dit leiden tot ontzegging van verdere deelname aan Intreeweek 2017. Als de organisatie van de Intreeweek een boete krijgt opgelegd omdat mensen onder de 18 jaar toch alcoholhoudende dranken hebben genuttigd, zal de boete verhaald worden op deze personen.

Drugs

Wij houden de Intreeweek drugsvrij. Het bij je hebben, gebruiken of verhandelen van drugs is niet toegestaan. Bij overtreding word je verwijderd van het evenement en zal jouw bandje voor deelname aan Intreeweek 2017 worden ingenomen.

Eten en Drinken

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte drank en etenswaren te nuttigen tijdens een aantal evenementen van de Intreeweek. Bij de ingang van deze evenementen zal ALLE meegebrachte drank en etenswaren in beslag worden genomen.

Evenementen waarbij geen eten en drinken meegebracht mag worden:

Intree Verenigt, BBQ, PlankGas, Cinema @ Night, Intree Festival, Eindfeest.

Wapens

Wapens zijn niet toegestaan op onze evenementen. Gevaarlijke voorwerpen kunnen bij de ingang van een evenement ingenomen worden.

Reclame maken en flyeren

Zonder toestemming van Intreeweek is het niet toegestaan om te flyeren op locaties van de Intreeweek. Onze vergunningen staan dit niet toe en bij overtreding van deze regel zal de politie ingeschakeld worden.

Slapen in het USC

Als je in het USC slaapt zijn er een aantal belangrijke zaken. Hieronder staan een aantal dingen uitgelicht.

USC-garderobe

Voor USC-slapers hebben we bij de binnenkomst een garderobe. Hier kan je je slaapspullen afgeven. Wij zorgen er voor dat jouw spullen in het USC komen.

Slaapspullen

Slaap jij in het USC? Dan is het belangrijk dat je zelf een  slaapzak en matje meeneemt aangezien slaapspullen niet aangeboden zullen worden.

Openingstijden

De slaapzalen van het  USC zijn iedere avond open vanaf 23:00 uur en moeten  de volgende ochtend uiterlijk om 10:30 uur weer leeg zijn.  Tussen 10:30 uur en 23:00 uur is het USC gesloten en heb  je dus ook geen toegang tot je spullen. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt. Op donderdag hoeven de zalen pas om 12:30 uur leeg te zijn. Het ontbijt is die dag tot 11:30 uur. Op zaterdag dienen alle spullen voor 12:30 uur te zijn opgehaald. Ben je te laat? Dan kan je vanaf maandag 5 september je spullen ophalen bij CREA in kamer 2.16.

Douchen

Er zijn douches in het USC. Vergeet niet om je eigen handdoek mee te nemen.

USC-Bussen

Het USC is gelegen op het Science Park en is goed te  bereiken met het openbaar vervoer (9292.nl bushalte  Science Park West).  Elke avond vertrekt er een pendelbus vanaf het laatste  evenement van de dag naar het USC. Houd de Intreeweek app goed  in de gaten voor eventuele tijds- en/of locatiewijzigingen!  Locatie Vertrektijden

Maandag:

Gedempt Hamerkanaal 231, 1021KP

Kromhouthal  22:45, 23:30

Dinsdag:

Stadhouderskade 7, 1054ES

Vóór NH Hotel Amsterdam Centre

00:00, 00:45, 1:30

Woensdag:  Haarlemmerweg 301, 1051LG

Bushalte Van Hallstraat (Haarlemmerweg)

00:00, 1:00, 2:00,  2:30, 3:00, 3:30,  4:00, 4:30

Donderdag:

Oude Turfmarkt 127, 1012GC

Vóór het Allard Pierson Museum

00:30, 1:30, 2:30,  3:30

Vrijdag:  Stadhouderskade 7, 1054ES

Vóór het NH Hotel Amsterdam Centre

00:00, 00:45, 1:45,

2:30, 3:15, 4:30, 5:15