Acquisitie

Om de Intreeweek te kunnen lopen, hoef je maar aan twee eisen te voldoen. Ten eerste is het belangrijk dat je aan de UvA gaat studeren en ten tweede moet jij je inschrijving van de Intreeweek hebben betaald om zeker te zijn van jouw plekje. Zo midden in de zomer voelt het misschien een beetje pijnlijk om weer een smak geld uit te geven, maar elke cent is het dubbel en dwars waard. Wist je dat deelnemen aan de Intreeweek een stuk duurder was geweest zonder onze toppers van Acquisitie?

Het afgelopen halfjaar zijn deze geldwolven keihard getraind om sponsoren, partners en andere deals één voor één binnen te slepen onder leiding van onze eigen Jordan Belfort; Maarten Ruiters. Dagmar Douven, Daan Schweigmann, Bianca Omatuku, Jesse Rietveld en Isabelle Top hebben tijdens hun zomervakantie (waarschijnlijk op een gloednieuw jacht of in een 5-sterren resort op de Bahama’s) nog steeds een telefoonafdruk in hun wang staan. Maarten, de Wolf van Roeterseiland, zit nog steeds in een donker achterkamertje van CREA te bellen terwijl hij met zijn laatste energie uitkermt:

“My warriors, who won’t take ‘No’ for an answer. Who won’t hang up the phone till their client either buys or fucking dies!”

Liefs, Ariana

P.S. Als je de verwijzingen niet snapt moet je ‘The Wolf of Wallstreet’ gaan kijken! Krijg je geen spijt van.