MENTORen en crewleden gezocht

Are you INTREE?

Leuk dat je als mentor of crewlid wil helpen tijdens Intreeweek 2023! Samen gaan we er alles aan doen om onze studenten te verwelkomen op de UvA en in Amsterdam. Het programma van Intreeweek 2023  zal bestaan uit veel diverse evenementen. Zoals ieder jaar hebben we mentoren en crewleden nodig die de studenten laten kennismaken met de stad, de UvA en elkaar! Lijkt dit je leuk? Meld je hier dan aan!

Wat doe je als crewlid?

Altijd al een kijkje achter de schermen gewild? Als crewlid help je Commissie Intree minimaal een dagdeel op een van de evenementen. Je kan zelf je beschikbaarheid opgeven per dagdeel in de week. Wil je onderdeel zijn van Intreeweek, maar ben je niet in staat om mentor te worden? Meld je dan aan als crewlid! 

Klik hier voor meer info!

Wat doe je als mentor?

Als mentor (papa/mama) begeleid je gedurende de hele week samen een groepje eerstejaarsstudenten. Je neemt ze mee naar de evenementen die georganiseerd worden door Intreeweek en laat de studenten kennismaken met Amsterdam, de UvA en elkaar.  Als mentor heb je gratis toegang tot alle evenementen. Herleef de beste week van het jaar!   

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je begeleidt met z’n tweeën een groepje. Bij voorkeur is dit een groepje van je eigen studie. Mocht je je in je eentje willen aanmelden, maar wel graag mentor willen zijn, laat dit dan aan ons weten via intree@uva.nl, dan kijken we wat er mogelijk is.

Je moet een student aan de UvA zijn om mentor te kunnen worden. Mentoren die allebei dezelfde studie volgen hebben voorrang op begeleiders die allebei een andere studie volgen.

In de week van 28 augustus tot en met 1 september moet je aanwezig zijn in Amsterdam.