MENTORen en crewleden gezocht

ENGAGE INTREE!

Leuk dat je als mentor of crewlid wil helpen tijdens Intreeweek 2022! Samen gaan we er alles aan doen om onze studenten te verwelkomen op de UvA en in Amsterdam. Het programma van Intreeweek 2022  zal bestaan uit diverse evenementen. Zoals elk jaar hebben we begeleiders nodig die de studenten laten kennismaken met de stad, de UvA en elkaar.

Wat doe je als crewlid?

Altijd al een kijkje achter de schermen gewild? Als crewlid help je Commissie Intree minimaal een dagdeel op een van de evenementen. Je kan je beschikbaarheid aangeven en zodra het programma bekend is kun je je ook voor specifieke evenementen aanmelden. Wil je onderdeel zijn van Intreeweek, maar ben je niet in staat om mentor te worden? Meld je dan aan als crewlid! 

Wat doe je als begeleider?

Als begeleider begeleid je gedurende de hele week samen een groepje eerstejaars studenten. Je neemt ze mee naar de
 evenementen die georganiseerd worden door Intreeweek en laat de studenten kennismaken met Amsterdam, de UvA en elkaar. Als mentor heb je gratis toegang tot alle evenementen. Herleef de beste week van het jaar!   

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Je begeleidt met z’n tweeën een groepje. Mocht je niemand hebben om mee te begeleiden, maar wel graag willen, laat dit dan aan ons weten.  
  • Begeleiders die allebei dezelfde studie volgen hebben voorrang op begeleiders die allebei een andere studie volgen 
  • In de week van 23 augustus tot en met 27 augustus ben je een moment beschikbaar om de polsbandjes van je groepje op te halen 
  • In de week 30 augustus tot en met 3 september moet je aanwezig zijn in Amsterdam.