Intreeweek 2020 is een cashless introductieweek. Je kan betalen door middel van je polsbandje. Wij hebben al een account voor je aangemaakt. Vlak voor Intreeweek ontvang je een e-mail met je login gegevens en een QR-code. Tijdens Binnenkomst op maandag wordt je account gekoppeld aan je polsbandje bij het tonen van je QR-code.

Login

Je kan inloggen via een link die je in je mail ontvangt voor Intreeweek 2020. Hier kan je informatie toevoegen (bijvoorbeeld of je vegetarisch bent) en je tegoed opladen.

Tegoed opladen

Er zijn verschillende manieren om je tegoed op te laden: met iDEAL en PayPal. Je kan je tegoed opladen met een minimumbedrag van €15,-. Maak je geen zorgen, na Intreeweek wordt het geld dat nog op je account staat automatisch teruggestort op je rekening!

Een betaling plaatsen

Wanneer je bijvoorbeeld een drankje besteld moet je je polsbandje tegen onze betalingsterminal houden aan de bar. De barman zorgt ervoor dat deze bestelling op jouw account wordt verwerkt.

Lunch, BBQ & Avondeten op Intree Festival

Je gebruikt je polsbandje ook om je lunch, de BBQ (alleen begeleiders) en avondeten op Intree Festival op te halen. Houd simpelweg je polsbandje tegen één van onze terminals en je krijgt een groen licht.

Check-in

Op sommige evenementen vragen wij om in te checken met je polsbandje. Wij zullen deze informatie gebruiken om te zien hoeveel deelnemers er op onze evenementen aanwezig zijn en hun lunch komen ophalen. Hiermee kunnen wij verspilling in de toekomst voorkomen.

Polsbandje gebroken of kwijt?

Als je je polsbandje bent kwijtgeraakt kan je deze deactiveren wanneer je bent ingelogd. Klik op de blauwe Wristband Connected knop en klik op Disconnect. Maak je geen zorgen, we kunnen je tegoed overzetten op een nieuw polsbandje.

Als je polsbandje kapot is kan je een nieuwe ophalen bij de Intree Informatiebalie op CREA (Nieuwe Achtergracht 170). Zorg dat je je kapotte polsbandje en geldig legitimatiebewijs kan laten zien. Wanneer je je polsbandje kwijt bent geraakt kan je een nieuwe kopen bij de Intree Informatiebalie for €30,-. Zorg ook in deze situatie dat je een geldig legitimatiebewijs kan laten zien.

Terugbetaling

Maak je geen zorgen over het opladen van je tegoed! Al het tegoed dat nog op je account staat na Intreeweek 2020 wordt automatisch teruggestort op je bankrekening. Laad je tegoed op tijd op om ervoor te zorgen dat je niet plotseling een leeg account hebt.

De volgende afbeelding laat zien hoe je een bestelling en betaling moet plaatsen bij onze barren. Wij vragen €1,- statiegeld per beker. Je krijgt dit statiegeld terug wanneer je je beker terugbrengt voordat je het evenement verlaat.