Commissie Intree

word intree bestuur 2024!

Ieder jaar stelt Commissie Intree een nieuw bestuur aan en zo zijn wij ook dit jaar weer opzoek naar een nieuw zevenkoppig bestuur die het stokje overneemt voor Intreeweek 2024. Van september 2023, tot september 2024 zal jij je als bestuurslid bij Commissie Intree inzetten. Klik op de kop hieronder voor het informatiepakket met een uitgebreide beschrijving over een bestuursjaar en alle functies. Daarnaast zal er op donderdag 25 mei en donderdag 8 juni tussen 15:00 en 18:00 een informatiemiddag plaatsvinden in onze werkruimte in Crea kamer 2.17 (Roeterseilandcampus).

De uiterlijke ontvangstdatum van het insturen van een motivatiebrief met CV is donderdag 15 juni om 12:00.

intree bestuur

Zodra Intreeweek is afgelopen is het nieuwe bestuur verantwoordelijk voor de volgende editie. Vanaf de zaterdag direct na Intreeweek werken zij er aan om in 51 weken weer een geweldige week neer te zetten.

Het bestuur wordt bekleed door zeven mensen met zeven verschillende functies. Zij bedenken de evenementen, regelen de locaties en leggen de basis voor de commissieleden, die zich in februari bij het bestuur voegen. 

Waar de commissie dus een half jaar bezig is met het organiseren van Intreeweek, is het bestuur een vol jaar bezig met Intreeweek. 

Van links naar rechts: Sam Jones (Hoofd Evenementen (I)), Geert Koeleman (Hoofd Evenementen (II)), Maura Fraikin (Interne Zaken), Jade Tijhuis (Voorzitter & Penningmeester), Wessel van Dongen (Hoofd Marketing & Communicatie), Philip Weytingh (Hoofd Acquisitie) en Josha Steiner (Hoofd Evenementen (III)).

Commissie intree

Commissie Intree bestaat uit vijfentwintig commissieleden en zeven bestuursleden. Elk jaar wordt er weer een nieuwe commissie aangesteld, die verantwoordelijk is voor het invullen van editie van Intreeweek dat jaar.

Je kan solliciteren op de volgende commissiegroepjes:

  • Acquisitie
  • Marketing & Communicatie
  • Evenementen (I, II & III)