Werkzaamheden Commissie

Voor Intreeweek valt veel te regelen! Van het zoeken naar leuke bands en DJ’s tot het bedenken van een opvallende promotiecampagne. En van het binnenhalen van de beste sponsoren tot het organiseren van een spetterend festival. Deze verschillende onderdelen van Intreeweek worden geregeld door Commissie Intree.

De commissie bestaat uit vierentwintig commissieleden en zeven bestuursleden. Elk jaar wordt er weer een nieuwe commissie aangesteld, die verantwoordelijk is voor het invullen van de Intreeweek van dat jaar.

Binnen de verschillende onderdelen die Intreeweek vormen, zijn er vijf groepen gemaakt waarover de taken worden verdeeld. De vijf groepen zijn: Evenementen 1, Evenementen 2, Evenementen 3, Acquisitie en Marketing & Communicatie. Elk groepje wordt gecoördineerd door een bestuurslid.

Solliciteren

Voor Intreeweek 2021 wordt in februari 2021 een 25-koppige commissie aangesteld die deze week tot een daverend succes zal maken.

Zorg jij er regelmatig voor dat je vrienden losgaan op jouw huisfeest? Wil je de lat hoger leggen en een feestje voor ruim 4500 studenten organiseren? Kan jij lullen als Brugman en iedereen ervan overtuigen dat ze in jouw product moeten investeren? Of ben jij het creatieve brein achter de flitsende PowerPoints tijdens de werkgroep presentaties? Kan jij designen, verkopen, organiseren of lijkt het je gewoon super leuk om dit allemaal te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij brengen je in contact met professionals in de sector en bieden jou zo de ultieme gelegenheid om je CV aan te vullen. Daarnaast is een commissiejaar bij Intree hartstikke gezellig. Je maakt vrienden voor het leven!

 

Interesse voor Commissie Intree 2021? Check dan alvast het informatiepakket door hier te klikken! Upload hier onder je CV en een korte motivatie! Dit kan tot en met een nader te bepalen datum.

Ben je van plan langs te komen op een van de informatiedagen? Meld je dan hieronder aan voor een tijdslot! Dan hoef je nu nog geen CV of motivatie aan te leveren. Wanneer je besluit te solliciteren informeren we je hier verder over.

Curriculum Vitae:
Korte motivatie:


Commissie Intree zoekt jou!

Commissie Intree 2020

Commissie Intree 2019

Commissie Intree 2018

Commissie Intree 2017

Commissie Intree 2016

Commissie Intree 2015