De laatste voorbereidingen

De Intreeweek duurt voor deelnemers, begeleiders en crewleden slechts vijf dagen. Maar de voorbereidingen voor deze week worden al vanaf september getroffen. Gedurende het jaar worden de voorbereidingen intensiever, met als hoogtepunt half augustus. Dan beginnen voor ons de voorbereidingsweken; twee weken voorafgaand aan de Intreeweek zelf.

Overdag is Commissie Intree twaalf uur per dag in het CREA-gebouw van de UvA te vinden. Van deelnemerstasjes vullen en de laatste dingen klussen voor de evenementen tot draaiboeken maken, bordjes lamineren en Intreeliedjes schrijven. Elke seconde van de dag is er wel een taakje te vervullen die ervoor zorgt dat de Intreeweek nog leuker, vetter, gezelliger én beter wordt. En dat doen we natuurlijk zodat jij je studententijd in volle glorie kan aftrappen.

Maar, om het voor onszelf ook gezellig te houden zijn we niet vies van een feestje tijdens deze weken. Elke avond gaat het dak eraf tot in de late uurtjes om de volgende dag weer fris en fruitig op Roeterseiland te verschijnen. ’s Avonds een vent, ’s ochtends een vent en dan ’s avonds weer opnieuw een vent.

Terwijl wij nog even keihard doorwerken hopen we dat jullie een hele fijne vakantie hebben. Tot over twee weken en zwaai even naar ons als je ons voorbij ziet hobbelen, wij zijn die mensen in de gele shirtjes.

Liefs, Ariana