Deelnemers

Wanneer openen de inschrijvingen voor de deelnemers?

Vanaf 1 juli kan je je inschrijven voor Intreeweek 2020. De inschrijvingen zijn geopend tot en met 16 augustus 23:59h. Let op: vol = vol.

Kunnen Master en Pre-Master studenten ook deelnemen?

Nee. De Intreeweek is alleen voor eerstejaars Bachelor studenten. Voor een introductieprogramma voor Masterprogramma’s verwijzen we je graag door naar onderstaande link

http://www.uva.nl/en/education/master-s/open-days/masters-introduction/masters-introduction.html

Ik heb problemen met inschrijven, wat nu?

  • 1. Heb je je ingeschreven voor een decentrale selectie?

Zo ja, ga dan verder naar stap 3.

  • 2. Heb je de matching van de studie bijgewoond?

Indien je dit niet gedaan hebt dan is dit het probleem. Dit is namelijk verplicht en een onderdeel van de aanmelding bij de UvA. Hierdoor is je inschrijving dus niet voltooid.  Bel hiervoor naar Student Services (020 525 8080) en vraag naar de status van je inschrijving.

  • 3. Heb je al een plek aangeboden gekregen binnen je studie?

Zo ja, ga verder naar stap 4. Zo nee, dan is dit het probleem. Je bent dan nog niet toegelaten tot de UvA en daarom kan je je nog niet aanmelden.

  • 4. Heb je deze plek al geaccepteerd?

Zo niet, dan is dit het probleem. Ook de verzilvering is een voorwaarde. Je kan je aanmelden zodra je je toelating hebt verzilverd.

  • 5. Heb je al een kopie van je paspoort naar de UvA gestuurd?

Zo niet, dan is dit het probleem. Zorg ervoor dat je hiervan een kopie naar de Universiteit van Amsterdam opstuurt. (www.uva.nl/uploadid )

  • 6. Heb je al je machtiging gegevens ingevuld in Studielink om je collegegeld te betalen?

Zo niet, dan is dit het probleem. Zorg dat je dit eerst doet, via Studielink, voordat je je kan registreren.

  • 7. Ga je beginnen aan de studie Tandheelkunde (ACTA) of ga je studeren aan het Amsterdam University College (AUC)?

Zo ja, dan is dit de reden dat je je niet kan aanmelden. Deze studenten kunnen zich niet aanmelden voor de Intreeweek in verband met eigen introducties.

  • 8. Heb je in het verleden ingeschreven gestaan bij de UvA?

Zo ja, dan is dit het probleem. Neem contact met ons op (intree@uva.nl waarbij vermelding van je studentnummer van belang is). Indien je een tweede studie naast je huidige studie gaat volgen is het helaas niet mogelijk Intreeweek (opnieuw) te lopen.

  • 9. Nog steeds niet het probleem achterhaald?

Stuur een mail met je naam en studentnummer naar intree@uva.nl met als onderwerp ‘onbekende foutmelding aanmelding intreeweek’. Als het probleem is verholpen zullen wij een mail sturen zodra je het opnieuw kan proberen.

Hoe zit dat met die 'early bird' en 'late bird' tickets?

Er zijn twee tarieven voor deelname aan Intreeweek.

Het ‘early bird’ tarief geldt wanneer je je aanmeldt en betaalt tussen 1 juli en 25 juli. De kosten voor Intreeweek bedragen dan €100,-.

Vanaf 26 juli gaat het ‘late bird’ tarief in. Vanaf deze datum zal je €125,- betalen voor je deelname aan Intreeweek. Tevens zullen vanaf deze datum de tarieven voor een slaapplek in het USC van €45,- naar €55,- verhoogd worden.

Hoe kan ik betalen voor Intreeweek 2020?

Als je je hebt ingeschreven als nieuwe bachelorstudent aan de UvA ontvang je een mail waarin je uitgenodigd wordt je aan te melden voor Intreeweek 2020. Via de link in je mail kan je betalen door middel van iDEAL en creditcard.

Ik heb geen registratielink ontvangen, wat nu?

Check ook je spamfolder en of je het mailadres checkt waarmee je je hebt ingeschreven op Studielink. Daarnaast vind je je persoonlijke registratielink ook bij je berichten op je persoonlijke SIS-pagina. Lukt het hierna nog steeds niet om je link te vinden? Neem dan contact met ons op (020-5253072/intree@uva.nl).

Wanneer sluiten de inschrijvingen voor Intreeweek 2020?

De inschrijvingen voor Intreeweek 2020 zullen sluiten op 16 augustus 23:59h. Mochten wij al eerder vol zitten, dan zullen we eerder sluiten.

Intreeweek

Wanneer krijg ik te horen in welke groep ik zit?

Uiterlijk het weekend voor de Intreeweek krijg je een mail met je groepsnummer en de tijden waarop je je moet melden bij de Binnenkomst om je groepje te ontmoeten.

Ik woon niet in Amsterdam, waar kan ik slapen?

Indien je niet in Amsterdam woont en niemand kent waarbij je kan slapen, kan je je altijd aanmelden voor een slaapplek in het USC. Dit sportcomplex is van de UvA en deelnemers van de Intreeweek kunnen hier gedurende de week overnachten, inclusief ontbijt en douchemogelijkheden. Deelnemers dienen zelf een luchtbed en slaapzak mee te nemen. Voor meer informatie klik hier.

Is een fiets verplicht?

Het hebben van een fiets tijdens Intreeweek is niet verplicht, maar wel erg handig. Verplaatsen via de fiets is eigenlijk altijd sneller dan met het OV. Daarnaast ben je niet afhankelijk van de tijden dat het OV rijdt! Je kan voor de prijs van €61 een goede fiets kopen van de ASVA (eenmalig €15 registratie kosten).

Ik heb een onderwijsintroductie tijdens Intreeweek, wat nu?

Tijdens Intreeweek zullen sommige opleidingen een onderwijsintroductie organiseren, met name op maandag en dinsdag. Deze introductie is verplicht voor alle eerstejaars, dus ook voor deelnemers van Intreeweek. Helaas kan je op dit moment het programma van Intreeweek niet volgen, maar daarna kun je gewoon weer aansluiten!

Je krijgt alle informatie rondom je onderwijsintroductie van het onderwijsbureau van je studie.

Wordt er rekening gehouden met vegetariërs?

Ja, tijdens de lunch en avondeten (inclusief BBQ) zullen er vegetarische opties worden aangeboden.

Wordt er rekening gehouden met omwonenden tijdens onze evenementen?

Ja, er worden bewonersbrieven verspreid voor elk evenement zodat de omwonenden op de hoogte worden gesteld. Indien er toch nog vragen zijn kunt u altijd bellen naar 020-5253072.

Begeleiders & Crew

Waar meld ik me aan als begeleider?

Klik hier om je in te schrijven als begeleider.

Waar meld ik me aan als crewlid?

Klik hier om je in te schrijven als crewlid.

Tot en met wanneer kan ik me aanmelden als begeleider?

Als begeleider moet je naar een van de verplichte begeleiderdagen komen om in aanmerking te komen voor een plaats als begeleider. De data van de begeleiderdagen zijn 8  & 14 (Engelstalig) augustus. De uiterlijke datum om je aan te melden als begeleider is 9 augustus, waarna je aanwezig moet zijn op de begeleiderdag op 14 augustus.

Kan ik me ook als individu opgeven als begeleider?

Nee, dit kan niet. Je moet een maatje vinden om samen mee te begeleiden.

Wat zijn de data en tijden van de begeleiderdagen?

8 augustus: 12:00 – 15:00 uur (Engelstalig)

14 augustus: 12:00 – 15:00 uur (Engelstalig)

Kan ik me aanmelden met iemand van een andere studie?

Ja dat kan. Wij geven de voorkeur aan mensen van dezelfde studie, maar mochten jullie beiden een andere studie doen, dan zullen jullie aan een groepje van een deze twee studies worden toegewezen.

Wanneer krijg ik te horen of ik begeleider ben geworden?

Uiterlijk het weekend voor de Intreeweek hoor je via de mail of je begeleider bent geworden. Indien je bent uitgeloot, kan je maandagochtend alsnog naar CREA komen. Mocht er een begeleiderkoppel niet op komen dagen, heb je nog een kans om begeleider te worden!

Ik ben uitgeloot als begeleider, wat nu?

Jammer dat je bent uitgeloot als begeleider. Je kunt maandagochtend alsnog naar CREA komen. Mocht er een begeleiderkoppel niet op komen dagen, dan heb je nog een kans om begeleider te worden!

Ik wil bij Commissie Intree!

Hoe word ik onderdeel van Commissie Intree 2020?

Commissie intree bestaat uit 24 commissieleden en zeven bestuursleden. De commissie is weer onderverdeeld in 5 categorieën: Evenementen 1, Evenementen 2, Evenementen 3, Acquisitie en Marketing & Communicatie. Als een van deze onderdelen je interessant lijkt, kan je solliciteren. Meer informatie hierover vind je bij organisatie.

Kan ik ook solliciteren voor het bestuur?

Ja, dit kan zeker! Voor de functie projectleider kan je echter niet solliciteren als je niet eerst een commissiejaar hebt gedaan bij Commissie Intree. Op de overige functies kan je wel solliciteren. Meer informatie hierover vind je bij organisatie.

Kom je er nog steeds niet uit? Kijk dan alsjeblieft op onze contactpagina.

 

Deze pagina is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.