Super voordelig naar concerten in Het Concertgebouw!

Naar Het Concertgebouw gaan is toch eigenlijk wel een must als je in Amsterdam studeert. Maar ja…het is niet gratis, en welk concert of componist vind je leuk? En wie wil er met je mee?

Word lid van Entrée en deze vragen zijn verleden tijd. Entrée is de jongerenclub van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest en jouw laagdrempelige toegang tot de wereld van klassieke muziek. Voor € 25 per jaar krijg je tot 75% korting op concertkaarten – waardoor een kaartje meestal maar €15 kost – en mag je met dezelfde korting een introducé meenemen. En dat niet alleen; we willen klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen en organiseren dan ook inleidingen, rondleidingen, meet and greets met artiesten én natuurlijk ook borrels en afterparties waarbij je tot in de late uurtjes kunt dansen.

In Het Concertgebouw is ontzettend veel te zien en te luisteren, ook naast de klassieke toppers. Denk aan jazz, pop, wereld- en elektronische muziek en grote sterren zoals Typhoon en Jeff Mills. Wij zorgen dat je op tijd weet welke concerten er zijn, en vertellen je waarom juist deze concerten de moeite waard zijn.

Last but not least, als je lid wordt krijg je de eerste twee concertkaartjes van ons, waardoor je eerste jaar zo goed als gratis is. Wij zoeken iedere maand een must-hear uit waar jij gratis naar toe kunt met een introducé! Word nu lid en kies meteen je welkomstconcert!

https://jouwentree.nl/word-lid

Tot snel in Het Concertgebouw!