Intreeweek 2020

In september begint je studentenleven in Amsterdam. Studeren is meer dan alleen colleges volgen, stapels literatuur doorwerken en blokken voor tentamens. Je periode als student in Amsterdam wordt een geweldig avontuur!

Om jou helemaal klaar te stomen voor de beste tijd van je leven, organiseert Commissie Intree een memorabele introductieweek die je als student aan de UvA niet mag missen! Een week vol feest, chillen, cultuur, muziek, wetenschap, nieuwe vrienden maken en nog veel meer.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan Intreeweek 2020 en een vliegende start van je studentenleven te maken!

Wat is de Intreeweek?

Intreeweek is de officiële introductieweek van de Universiteit van Amsterdam. Intreeweek 2020 vindt plaats van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus. Dit is altijd de week voordat je colleges beginnen. Tijdens deze week maak je kennis met Amsterdam, de UvA en je medestudenten. In een groepje van ongeveer 15 studiegenoten en onder begeleiding van 2 ouderejaars van jouw studie, beleef je tijdens Intreeweek de beste start van je studententijd.

Tijdens Intreeweek worden er in totaal 22 evenementen georganiseerd op de locaties die je als toekomstig Amsterdammer moet kennen. Elke dag beginnen we rustig en laten we zien welke culturele, creatieve en sportieve mogelijkheden Amsterdam en de UvA te bieden hebben. Na de lunch worden er evenementen georganiseerd op afwisselende locaties in Amsterdam.

Na het avondeten word je meegenomen op kroegentocht of ga je naar verschillende musea in Amsterdam, waarna er spetterende feesten zullen losbarsten in de populairste uitgaansgelegenheden van de stad. Denk hierbij aan Paradiso, de Melkweg, AIR en de Gashouder. Amsterdam heeft veel te bieden en we willen je in deze week alles laten zien!

Onderwijsintroducties

Tijdens Intreeweek 2020, met name op maandag en dinsdag, bieden verschillende opleidingen een onderwijsintroductie aan. Tijdens deze introductiedag krijg je samen met alle andere eerstejaarsstudenten van dezelfde studie uitleg over het rooster, de boeken e.d. De onderwijsinstroductie is niet alleen nuttig, maar ook verplicht. Alle eerstejaarsstudenten, deelnemer aan Intreeweek of niet, zullen hierbij aanwezig zijn.

Meer informatie hierover staat in de mail die je hebt gekregen bij je inschrijving aan de UvA. Daarin staat hoe laat je waar wordt verwacht. Het kan zijn dat activiteiten van de onderwijsintroducties en Intreeweek overlappen. Dit is echter geen probleem: na de introductie kun je gewoon weer instromen in het Intreeweek-programma. Tijdens de onderwijsintroducties val je als deelnemer geheel onder de verantwoordelijkheid van de desbetreffende faculteit. Richt je voor verdere vragen over de onderwijsintroducties tot de contactpersoon van jouw opleiding.

Tijdens de onderwijsintroducties is Intreeweek niet verantwoordelijk voor het verzorgen van lunch/avondeten. Om in aanmerking te komen voor lunch en avondeten moet je op de (voor jouw groepje) juiste aangewezen locatie/tijd aanwezig zijn. Wij kunnen dus geen lunch/avondeten brengen naar de onderwijsintroducties.

Lid worden in Amsterdam

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij een studentenvereniging? Misschien twijfel je nog of wil je graag meer informatie over de verschillende verenigingen waar je je als student in Amsterdam bij kan aansluiten. Op www.lidwordeninamsterdam.nl vind jij alle informatie over de verschillende studentenverenigingen in Amsterdam.

Belangrijk

Natuurlijk kan je niet wachten om mee te doen met Intreeweek. Hier nog een paar handige dingen om te weten voordat je je inschrijft.

Aanmelden

De aanmeldingen voor Intreeweek 2020 gaan op 1 juli open! De aanmeldingen gaan altijd hard, dus zorg dat je er snel bij bent! Let op: vol = vol!

Datum

24 augustus t/m 28 augustus 2020

Kosten

Early bird 1 t/m 25 juli 2020: €100,-

Late bird 26 juli t/m 16 augustus 23:59h 2020: €125,-

Slaapplek

Heb je nog geen kamer in Amsterdam? Geen probleem. Tegen vergoeding kun je vijf nachten slapen in het USC. Dit is inclusief douche en ontbijt, wel moet je zelf een matje en een slaapzak meenemen.

Early bird slaapplek 1 t/m 25 juli 2020: €45,-

Late bird slaapplek 26 juli t/m 16 augustus 23:59h 2020: €55,-

Algemene voorwaarden 

Lees voordat jij je inschrijft de algemene voorwaarden goed door. Voor de algemene voorwaarden klik hier:

Deelnemers en Begeleiders – Algemene Voorwaarden

Crewleden – Algemene Voorwaarden