Intreeweek 2021

In september begint je studentenleven in Amsterdam. Studeren is meer dan alleen colleges volgen, stapels literatuur doorwerken en blokken voor tentamens. Je periode als student in Amsterdam wordt een geweldig avontuur!

Intreeweek is de officiële introductieweek van de Universiteit van Amsterdam. Intreeweek 2021 vindt plaats van zondag 29 augustus tot en met vrijdag 3 september. Dit is altijd de week voordat je colleges beginnen. Tijdens deze week maak je kennis met Amsterdam, de UvA en je medestudenten. Je groepje bestaat uit ongeveer 15 studiegenoten en is onder begeleiding van 2 ouderejaars van jouw studie.

Om jou helemaal klaar te stomen voor de beste tijd van je leven, organiseert Commissie Intree een introductieweek die je als student aan de UvA niet mag missen! Dit jaar ziet dat er heel anders uit dan normaal. Wij bieden van alles aan om ervoor te zorgen dat jij kennis kan maken met je studiegenoten, Amsterdam en de universiteit! Livestreams, verenigingen, comedy en nog veel meer staan op het programma! Daarnaast vind je bij ons alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid aan je studententijd te beginnen.

Onderwijsintroducties

Tijdens Intreeweek 2021 bieden verschillende opleidingen een onderwijsintroductie aan. Tijdens deze introductiedag krijg je samen met alle andere eerstejaarsstudenten van dezelfde studie uitleg over het rooster, de boeken e.d. De onderwijsinstroductie is niet alleen nuttig, maar ook verplicht. Alle eerstejaarsstudenten, deelnemer aan Intreeweek of niet, zullen hierbij aanwezig zijn.

Meer informatie hierover staat in de mail die je hebt gekregen bij je inschrijving aan de UvA. Daarin staat hoe laat je waar wordt verwacht. Het kan zijn dat activiteiten van de onderwijsintroducties en Intreeweek overlappen. Dit is echter geen probleem: na de introductie kun je gewoon weer instromen in het Intreeweek-programma. Tijdens de onderwijsintroducties val je als deelnemer geheel onder de verantwoordelijkheid van de desbetreffende faculteit. Richt je voor verdere vragen over de onderwijsintroducties tot de contactpersoon van jouw opleiding.

Belangrijk

Natuurlijk kan je niet wachten om mee te doen met Intreeweek. Hier nog een paar handige dingen om te weten voordat je je inschrijft.

Aanmelden
De aanmeldingen voor Intreeweek 2021 gaan op 1 juli open en zullen op 14 augustus sluiten.

Data
29 augustus t/m 3 september 2021

Kosten
To be announced

Algemene voorwaarden
Lees voordat jij je inschrijft de algemene voorwaarden goed door. Voor de algemene voorwaarden klik hier:
Deelnemers en Begeleiders – Algemene Voorwaarden