Intreeweek 2020

In september begint je studentenleven in Amsterdam. Studeren is meer dan alleen colleges volgen, stapels literatuur doorwerken en blokken voor tentamens. Je periode als student in Amsterdam wordt een geweldig avontuur!

Om jou helemaal klaar te stomen voor de beste tijd van je leven, organiseert Commissie Intree een introductieweek die je als student aan de UvA niet mag missen! Dit jaar ziet dat er heel anders uit dan normaal. Op ons online platform bieden wij van alles aan om ervoor te zorgen dat jij alsnog kennis kan maken met je studiegenoten, Amsterdam en de universiteit! Livestreams, verenigingen, comedy en nog veel meer staan op het programma! Daarnaast vind je bij ons alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid aan je studententijd te beginnen.

Wat is de Intreeweek?

Intreeweek is de officiële introductieweek van de Universiteit van Amsterdam. Intreeweek 2020 vindt plaats van maandag 24 augustus tot en met donderdag 27 augustus. Dit is altijd de week voordat je colleges beginnen. Tijdens deze week maak je kennis met Amsterdam, de UvA en je medestudenten. Je groepje bestaat uit ongeveer 15 studiegenoten en is onder begeleiding van 2 ouderejaars van jouw studie.

Anderhalve meter samenleving

Vanwege de overheidsmaatregelen van afgelopen maanden hebben wij veel van onze fysieke evenementen helaas af moeten lassen. Een deel hiervan wordt volledig vervangen door online evenementen, zoals livestreams met vette dj’s. Je hoeft dus niet fysiek in Amsterdam te zijn om deel te kunnen nemen aan Intreeweek 2020.

Tijdens de persconferentie (6-8-2020) is duidelijk geworden dat het niet mogelijk is om tijdens Intreeweek fysieke activiteiten te organiseren. Ook onze alternatieve activiteiten als onze sportdag en workshops hebben wij daarom helaas af moeten lassen. Maar niet getreurd: Commissie Intree is in de afgelopen hard bezig geweest met het opzetten van een uitgebreid online platform. Wij kijken er naar uit de nieuwe UvA studenten op 24 augustus virtueel welkom te heten!

Onderwijsintroducties

Tijdens Intreeweek 2020 bieden verschillende opleidingen een onderwijsintroductie aan. Tijdens deze introductiedag krijg je samen met alle andere eerstejaarsstudenten van dezelfde studie uitleg over het rooster, de boeken e.d. De onderwijsinstroductie is niet alleen nuttig, maar ook verplicht. Alle eerstejaarsstudenten, deelnemer aan Intreeweek of niet, zullen hierbij aanwezig zijn.

Meer informatie hierover staat in de mail die je hebt gekregen bij je inschrijving aan de UvA. Daarin staat hoe laat je waar wordt verwacht. Het kan zijn dat activiteiten van de onderwijsintroducties en Intreeweek overlappen. Dit is echter geen probleem: na de introductie kun je gewoon weer instromen in het Intreeweek-programma. Tijdens de onderwijsintroducties val je als deelnemer geheel onder de verantwoordelijkheid van de desbetreffende faculteit. Richt je voor verdere vragen over de onderwijsintroducties tot de contactpersoon van jouw opleiding.

Lid worden in Amsterdam

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij een studentenvereniging? Misschien twijfel je nog of wil je graag meer informatie over de verschillende verenigingen waar je je als student in Amsterdam bij kan aansluiten. Op www.lidwordeninamsterdam.nl vind jij alle informatie over de verschillende studentenverenigingen in Amsterdam. Tijdens onze online verenigingenmarkt op woensdag 26 augustus krijg je de kans om verschillende verenigingen vragen te stellen en je verder te verdiepen!

Hoogwaardige zelfstandige huisvesting voor ambitieuze studenten.

Student Experience biedt studenten het beste van twee werelden: een zelfstandige studio met eigen badkamer en keuken, maar ook veel ruimte om medebewoners te ontmoeten, samen te studeren, plezier te maken en te sporten.

2.400+ zelfstandige studio’s // 4 top locaties in Amsterdam // Eigen badkamer & keuken // Gemeubileerd of ongemeubileerd // Co-learning initiatieven // Sportfaciliteiten // Sociale events

Kijk op www.studentexperience.nl voor meer informatie.

Belangrijk

Natuurlijk kan je niet wachten om mee te doen met Intreeweek. Hier nog een paar handige dingen om te weten voordat je je inschrijft.

Aanmelden
De aanmeldingen voor Intreeweek 2020 gaan op 1 juli open en zullen op 14 augustus sluiten.

Data
24 augustus t/m 27 augustus 2020

Kosten
De kosten voor Intreeweek 2020 zijn €20,-

Algemene voorwaarden
Lees voordat jij je inschrijft de algemene voorwaarden goed door. Voor de algemene voorwaarden klik hier:
Deelnemers en Begeleiders – Algemene Voorwaarden