Inschrijven

De inschrijvingen voor Intreeweek 2022 zijn gesloten. We zijn volledig uitverkocht. 

Hoe werkt de inschrijving: Je ontvangt een e-mail van de UvA met daarin alle informatie die je nodig hebt voor je registratie. Om mee te doen aan Intreeweek 2022, moet je ingeschreven staan bij de Universiteit van Amsterdam als eerstejaars bachelorstudent.  

LET OP

Je moet een officiële registratie van de UvA hebben gehad. Het is niet mogelijk om mee te doen aan Intreeweek als je al studeert aan de UvA. 

Heb je problemen met inschrijven? Neem dan een kijkje in onze Frequently Asked Questions! 

CHECKLIST AANMELDEN

Slaapplek in het University Sport Centre

In het geval dat je nog geen slaapplek hebt tijdens Intreeweek, is het mogelijk om in het Universitaire Sport Centrum (USC) op Science Park te slapen. Dit kan je aan je Intreeweek ticket toevoegen. Hier kan je van maandag 29 augustus tot en met zaterdagochtend 3 september overnachten in de gymzaal. Het is van belang dat je jouw eigen luchtbed, slaapzak en kussen meeneemt. 

Jouw bagage kan je tijdens de Registration op maandag achterlaten bij de garderobe op REC en die wordt vervoerd naar het USC.

Het USC zal tussen 11:00u en 23:00u gesloten zijn voor deelnemers. Je kunt tussendoor dus niet bij je spullen, deze worden wel opgeslagen in het USC. Uitgezonderd van dinsdag tussen 15:00-16:00u, dan zullen de bagagehokken open zijn.

Daarnaast zullen er elke dag vanaf het laatste evenement bussen rijden naar het USC. Verder wordt er op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend ontbijt geserveerd.