Leuk dat je begeleider wil worden voor Intreeweek 2020! Dit jaar zal begeleider zijn bij Intreeweek anders gaan dan dat we gewend zijn. Intreeweek 2020 zal online plaatsvinden waardoor de rol van begeleider anders wordt. Normaal nemen begeleiders hun groepje een week lang op sleeptouw door de stad wat erg belangrijk is om nieuwe mensen en de stad te leren kennen. Dit jaar zal dit online gebeuren.

Let op! Beide begeleiders moeten zich registreren.

Wat moet je doen als een begeleider?

Als begeleider ben je alleen verplicht om tijdens deze week twee keer online samen te komen om je groepje te begeleiden om elkaar beter te leren kennen. Dit zullen twee blokken van ongeveer twee uur zijn en zullen op vaste momenten in de week plaatsvinden. Daarnaast kan je samen met je groepje de gehele week naar alle activiteiten die georganiseerd worden op het online interactieve platform. Dit zijn activiteiten zoals een spetterende opening, comedy, livestreams van dj’s en nog veel meer! De online evenementen zijn vrijblijvend; wel vragen we je daar zoveel mogelijk bij aanwezig te zijn en je groepje te activeren. Jouw inzet als begeleider maakt echt het verschil voor de nieuwe student! Houd onze website in de gaten voor meer informatie voor het programma van Intreeweek 2020!

 

Wat levert begeleider zijn jou op?

  • Je helpt nieuwe studenten bij het maken van vriendschappen.
  • Je krijgt per begeleider een compensatie van 20 euro. Wanneer je dus twee groepjes begeleidt krijg je 40 euro!
  • Je leert de stad Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam nog beter kennen.
  • Je hebt toegang tot alle online evenementen van Intreeweek 2020.

 

Praktische informatie

  • Tijdens de week ben je alleen verplicht om twee keer online samen te komen om je groepje te begeleiden. Dit zijn twee vaste momenten in de week, namelijk maandag en dinsdag of maandag en woensdag.

  • Dit jaar kan je aangeven om twee groepjes te begeleiden, doordat niet alle groepsmomenten tegelijk zijn. Wij verwachten namelijk dat het deelnemersaantal hoger kan oplopen dan normaal waardoor we veel begeleiders nodig hebben.

  • Normaal hebben begeleiders gratis toegang tot onze feesten, dit jaar kunnen we dit niet bieden. Daarom hebben we besloten begeleiders een financiële compensatie te geven, namelijk 20 euro per begeleider per groepje.

  • Tijdens deze week hoef je niet aanwezig te zijn in Amsterdam.

  • Begeleiders die allebei dezelfde studie volgen hebben voorrang op begeleiders die allebei een andere studie volgen. 

  • Registratie zal sluiten op vrijdag 14 augustus 2020 om 17:00.

 

In de aanloop naar Intreeweek 2020 krijg je verdere informatie met begeleider instructies.

Wanneer je je aanmeldt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Heb je nog verdere vragen? Kijk dan naar onze FAQ.