Je kan je vanaf 1 juli inschrijven voor Intreeweek 2020. Je zal van de UvA een mail krijgen met alle informatie over het aanmelden. Zorg er voor dat je alle belangrijke gegevens, zoals je studentnummer, bij de hand hebt tijdens het inschrijven. Nadat jij je hebt ingeschreven, zal je bevestiging ontvangen.

Als je ook een slaapplek wilt in het USC, moet jij twee keer betalen via twee verschillende links.

Let op: het is alleen mogelijk je aan te melden als je van de UvA een officiële bevestiging van inschrijving voor jouw studie hebt ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om deel te nemen aan Intreeweek als je een tweede studie naast je huidige studie start.

Lees voordat jij je inschrijft de algemene voorwaarden goed door. Voor de algemene voorwaarden klik hier: Algemene voorwaarden voor deelnemers en begeleiders.
Heb je problemen met het inschrijven? Kijk dan alsjeblieft naar onze FAQ.

Intreeweek 2020

In september begint je studentenleven in Amsterdam. Studeren is meer dan alleen colleges volgen, stapels literatuur doorwerken en blokken voor tentamens. Je periode als student in Amsterdam wordt een geweldig avontuur! Om jou helemaal klaar te stomen voor de beste tijd van je leven, organiseert Commissie Intree een memorabele introductieweek die je als student aan de UvA niet mag missen! Een week vol feest, chillen, cultuur, muziek, wetenschap, nieuwe vrienden maken en nog veel meer. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan Intreeweek 2020 en een vliegende start van je studentenleven te maken.

Early bird 1 t/m 25 juli 2020: €100,-

Late bird 26 juli t/m 16 augustus 23:59h 2020: €125,-

Slaapplek

Heb je nog geen kamer in Amsterdam? Geen probleem. Tegen vergoeding kun je vijf nachten slapen in het USC. Dit is inclusief douche en ontbijt, wel moet je zelf een matje en een slaapzak meenemen.

Early bird slaapplek 2 t/m 25 juli 2020: €45,-

Late bird slaapplek 26 juli t/m 16 augustus 23:59h 2020: €55,-

Voor USC-slapers hebben we bij de Binnenkomst een garderobe. Hier kan jij je slaapspullen afgeven. Wij zorgen ervoor dat jouw spullen in het USC komen.

Fietsen

Amsterdam is een stad die zich kenmerkt door de goede bereikbaarheid met de fiets. Daarom raden wij ook sterk aan tijdens Intreeweek gebruik te maken van een fiets. Zo houd je jezelf fit en draag je ook een steentje bij aan een groene stad! Om je op weg te helpen hebben wij een super deal voor je geregeld.

Voor €75,00 kun je bij ASVA een fiets aanschaffen inclusief ASVA-lidmaatschap én fietslampjes. Klik hier voor meer informatie.