Je kan je vanaf 1 juli inschrijven voor Intreeweek 2020. Je zal van de UvA een mail krijgen met alle informatie over het aanmelden. Zorg er voor dat je alle belangrijke gegevens, zoals je studentnummer, bij de hand hebt tijdens het inschrijven. Nadat jij je hebt ingeschreven, zal je bevestiging ontvangen.

Let op: het is alleen mogelijk je aan te melden als je van de UvA een officiële bevestiging van inschrijving voor jouw studie hebt ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om deel te nemen aan Intreeweek als je een tweede studie naast je huidige studie start.

Lees voordat jij je inschrijft de algemene voorwaarden goed door. Voor de algemene voorwaarden klik hier: Algemene voorwaarden voor deelnemers en begeleiders.
Heb je problemen met het inschrijven? Kijk dan alsjeblieft naar onze FAQ.

Intreeweek 2020

Intreeweek is de officiële introductieweek van de Universiteit van Amsterdam. Intreeweek 2020 vindt plaats van maandag 24 augustus tot en met donderdag 27 augustus. Dit is altijd de week voordat je colleges beginnen. Tijdens deze week maak je kennis met Amsterdam, de UvA en je medestudenten. Je groepje bestaat uit ongeveer 15 studiegenoten en is onder begeleiding van 2 ouderejaars van jouw studie.

Tijdens Intreeweek worden er online evenementen georganiseerd, waardoor je jouw groepje, Amsterdam en de UvA beter leert kennen!

Kosten ticket Intreeweek 2020: €20,-