Bestuur Commissie Intree 2021

photo

Sam Wansink

Voorzitter | Penningmeester

photo

Annemé Rosa Bian

Evenementen I

photo

Anouk Eijbergen

Interne Zaken

photo

Tjip Telman

Evenementen II

photo

Maaike de Koning

Hoofd Acquisitie

photo

Laszlo Schoonheid

Evenementen III

photo

Tijmen ter Keurs

Marketing & Communicatie

Fotografie: Gwendolyn Keasberry

Commissie Intree 2021

Voor de organisatie van Intreeweek 2021 wordt in februari een nieuwe commissie aangenomen. Deze commissie is verantwoordelijk voor alles waar jij in Intreeweek van kan genieten: van het eten bij de studentenverenigingen tot feesten in de beste clubs van Amsterdam. Als je tijdens de week een prangende vraag hebt of graag een complimentje wil geven, trek dan iemand aan zijn gele shirt en laat hem weten wat je van de eerste week van je studentenleven vindt!

Werkzaamheden Commissie

Voor Intreeweek 2021 valt veel te regelen! Van het zoeken naar leuke bands en DJ’s tot het bedenken van een opvallende promotiecampagne. En van het binnenhalen van de beste sponsoren tot het organiseren van een spetterend festival. Deze verschillende onderdelen van Intreeweek worden geregeld door Commissie Intree.

De commissie bestaat uit vijfentwinig commissieleden en zeven bestuursleden. Elk jaar wordt er weer een nieuwe commissie aangesteld, die verantwoordelijk is voor het invullen van Intreeweek van dat jaar.

Binnen de verschillende onderdelen die Intreeweek vormen, zijn er vijf groepen gemaakt waarover de taken worden verdeeld. De vijf groepen zijn: Evenementen 1, Evenementen 2, Evenementen 3, Acquisitie en Marketing & Communicatie. Elk groepje wordt gecoördineerd door een bestuurslid.

Commissie Intree 2020

Ik wil solliciteren

Voor Intreeweek 2021 wordt in februari 2021 een 25-koppige commissie aangesteld die deze week tot een daverend succes zal maken.

Zorg jij er regelmatig voor dat je vrienden losgaan op jouw huisfeest? Of host je zelfs je eigen feestje in een club in Amsterdam? Kan jij lullen als Brugman en iedereen ervan overtuigen dat ze in jouw product moeten investeren? Of ben jij het creatieve brein achter de flitsende PowerPoints tijdens de werkgroep presentaties? Kan jij designen, verkopen, organiseren of lijkt het je gewoon super leuk om dit allemaal te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij brengen je in contact met professionals in de sector en bieden jou zo de ultieme gelegenheid om je CV aan te vullen.

Lees vanaf eind december het Informatiepakket Commissie Intree 2021 voor verdere informatie over specifieke taken en evenementen!

Interesse voor Commissie Intree 2021? Check hier het informatiepakket! Upload hieronder je CV en een korte motivatie!

Ben je van plan langs te komen op een van de informatiedagen op 10, 11, 12, 15, 16 of 17 februari? Dan hoef je nu nog geen CV of motivatie aan te leveren. Wanneer je besluit te solliciteren informeren we je hier verder over.

Curriculum Vitae:
Korte motivatie: