Promotie

Intreeweek is de officiële introductieweek van de Universiteit van Amsterdam. Gedurende vijf dagen maken 3800 nieuwe studenten kennis met het studeren aan de UvA, de stad Amsterdam en het studentenleven in het algemeen. De studenten worden tijdens deze week begeleid en bijgestaan door ongeveer 600 begeleiders en meer dan 300 crewleden. Sinds 2019 is het totaal aantal betrokkenen de 5000 gaan naderen: dit is een flinke uitbreiding ten opzichte van voorgaande jaren. Hierdoor behoren wij nog altijd bij de top drie grootste introductieweken van Nederland.

Intreeweek heeft verschillende publicaties met promotiemogelijkheden. Deze zijn verdeeld in offline en online promotiemogelijkheden. Naast het plaatsen van filmpjes, banners en advertenties organiseren we ook op de woensdag tijdens de week een studentenbeurs waarbij organisaties zich op een persoonlijke manier aan de studenten kunnen presenteren.

Dit jaar zal Intreeweek plaatsvinden van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus 2020. Ook dit jaar hebben we weer een programma van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het programma zit vol met muziek, cultuur, cabaret, theater, sport en feesten. Ook zal er iedere dag voor lunch en avondeten gezorgd worden. Tijdens de spectaculaire opening in Koninklijk Theater Carré worden de deelnemers welkom geheten door de Rector Magnificus van de UvA en verschillende bekende Nederlanders en begint de studententijd!

Programma

Intreeweek 2020 biedt de deelnemer een origineel en dynamisch programma. In dit programma maken we gebruik van prominente centrale locaties die typerend zijn voor de stad Amsterdam en vaak zelfs wereldwijd naamsbekendheid genieten. Bij een aantal van deze locaties is het mogelijk om aanwezig te zijn bij het evenement en zodoende het evenement te verfraaien met leuke acties en daarbij in direct contact te treden met de deelnemers. Tevens is het mogelijk om uw naam exclusief aan een evenement te verbinden.

Contact

Bent u geïnteresseerd om zaken te doen met Commissie Intree en wilt u zichzelf op een leuke manier presenteren tijdens Intreeweek 2020? Vul dan het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Formulier

Algemene Voorwaarden

Commissie Intree hanteert de volgende algemene voorwaarden voor al haar samenwerkingen.

Onze partners

Intreeweek wordt mede mogelijk gemaakt door: