Onze partners

De Intreeweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

Promotie

Commissie Intree heeft verschillende publicaties met advertentiemogelijkheden. Deze zijn verdeeld in offline en online promotiemogelijkheden. Naast het plaatsen van filmpjes, banners en advertenties organiseren we ook op de dinsdag tijdens de week een studentenbeurs waarbij organisaties zich op een persoonlijke manier aan de studenten kunnen presenteren. Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende promotiemogelijkheden.

Intreeweek is de officiële introductieweek van de Universiteit van Amsterdam. Gedurende vijf dagen maken 3800 nieuwe studenten kennis met het studeren aan de UvA, de stad Amsterdam en het studentenleven in het algemeen. De studenten worden tijdens deze week begeleid en bijgestaan door ongeveer 650 begeleiders en crewleden, waardoor het totaal aantal deelnemers aan de Intreeweek ongeveer 4450 studenten betreft.

Intreeweek 2019 zal plaatsvinden van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. Ook dit jaar heeft Intreeweek weer een programma van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het programma zit vol met muziek, cultuur, cabaret, theater, sport en feesten. Ook zal er iedere dag voor lunch en avondeten gezorgd worden. De studenten nemen deel aan workshops, ontdekken Amsterdam en komen in aanraking met veel verschillende studentenverenigingen studentenverenigingen. Tijdens de spectaculaire opening in koninklijk theater Carré worden de deelnemers welkom geheten door de Rector Magnificus van de UvA en verschillende bekende Nederlanders en begint de beste tijd van hun leven!

Mocht u zelf mogelijkheden zien om uw bedrijf te profileren tijdens Intreeweek, buiten de genoemde mogelijkheden om, dan staan wij uiteraard open voor uw ideeën. Twijfel alstublieft niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Bent u geïnteresseerd om zaken te doen met Commissie Intree en wilt u zichzelf op een leuke manier presenteren tijdens Intreeweek 2018? Vul dan het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Programma

Intreeweek 2019 biedt de deelnemer een origineel en dynamisch programma. In dit programma maken we gebruik van prominente centrale locaties die typerend zijn voor de stad Amsterdam. Bij een aantal van deze locaties is het mogelijk om aanwezig te zijn bij het evenement en zodoende het evenement te verfraaien met leuke acties en daarbij in direct contact te treden met de deelnemers. Tevens is het mogelijk om uw naam exclusief aan een evenement te verbinden. Bijvoorbeeld: ‘Het X Eindfeest’ of ‘Powered by X’. Dit gaat natuurlijk altijd in goed overleg.

Formulier

Algemene Voorwaarden

Commissie Intree hanteert de volgende algemene voorwaarden voor al haar samenwerkingen.