Huisregels

Legitimatie

Op alle locaties waar Intreeweek plaatsvindt kan gevraagd worden om je te legitimeren. Dat kan met een paspoort, een Nederlandse identiteitskaart of een rijbewijs.

Deelnemersbandje

Op ieder evenement van Intreeweek moet je je deelnemersbandje zichtbaar dragen. Dit bandje ontvang je op de eerste dag bij de Binnenkomst.

Alcoholbeleid

De organisatie van Intreeweek houdt zich aan de Nederlandse wet. Dat betekent dat het niet is toegestaan om onder de 18 jaar in het openbaar alcohol te drinken. Ook kroegen met wie wij samenwerken houden zich aan deze regels. Iedereen van 18 jaar of ouder ontvangt van ons een bandje waaruit blijkt dat je 18 jaar of ouder bent. Alleen met een bandje ben je in de gelegenheid om alcoholische dranken te kopen op de locaties van Intreeweek. Als je zonder bandje in het bezit bent van alcoholische drank kan dit leiden tot ontzegging van verdere deelname aan Intreeweek 2020. Als de organisatie van Intreeweek een boete krijgt opgelegd omdat mensen onder de 18 jaar toch alcoholhoudende dranken hebben genuttigd, zal de boete verhaald worden op deze personen.

Drugs

Wij houden Intreeweek drugsvrij. Het bij je hebben, gebruiken of verhandelen van drugs is niet toegestaan. Bij overtreding word je verwijderd van het evenement en zal jouw bandje voor deelname Intreeweek 2020 worden ingenomen.

Eten en Drinken

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte drank en etenswaren te nuttigen tijdens een aantal evenementen van Intreeweek. Bij de ingang van deze evenementen zal ALLE meegebrachte drank en etenswaren in beslag worden genomen.

Evenementen waarbij geen eten en drinken meegebracht mag worden:

  • Intree Verenigt
  • BBQ
  • PlankGas
  • Cinema Night
  • Intree Festival
  • Eindfeest

Daarnaast biedt Commissie Intree geen lunch of avondeten aan studenten die op die tijden een onderwijsintroductie hebben.

Wapens

Wapens zijn niet toegestaan op onze evenementen. Gevaarlijke voorwerpen kunnen bij de ingang van een evenement ingenomen worden.

Reclame maken en flyeren

Zonder toestemming van Intreeweek is het niet toegestaan om te flyeren op locaties van Intreeweek. Onze vergunningen staan dit niet toe en bij overtreding van deze regel zal de politie ingeschakeld worden.

Fiets 

Amsterdam is een stad die zich kenmerkt door de goede bereikbaarheid met de fiets. Daarom raden wij ook sterk aan tijdens Intreeweek gebruik te maken van een fiets. Zo houd je jezelf fit en draag je ook een steentje bij aan een groene stad! Om je op weg te helpen hebben wij twee super deals voor je geregeld om uit te kiezen.

Het concept Swapfiets is ideaal voor studenten:  voor slechts €11,50 in de eerste drie maanden krijg jij een fiets en zorgt Swapfiets ervoor dat hij het altijd doet. Service en reparaties zijn namelijk gratis. Klik hier voor meer informatie.

Toch liever een eigen fiets? Voor €75,00 kun je bij ASVA een fiets aanschaffen inclusief ASVA-lidmaatschap én fietslampjes. Klik hier voor meer informatie.

Slapen in het USC

Als je in het USC slaapt, zijn er een aantal zaken belangrijk. Hieronder staan een aantal dingen uitgelicht.

USC-garderobe

Voor USC-slapers hebben we bij de Binnenkomst een garderobe. Hier kan jij je slaapspullen afgeven. Wij zorgen ervoor dat jouw spullen in het USC komen.

Slaapspullen

Slaap jij in het USC? Dan is het belangrijk dat je zelf een slaapzak en slaapmatje meeneemt aangezien slaapspullen niet aangeboden zullen worden. Het is handig om een verlengsnoer of een powerbank mee te nemen.

Openingstijden

De slaapzalen van het USC zijn iedere avond open vanaf 23:00 uur en moeten de volgende ochtend uiterlijk om 10:30 uur weer leeg zijn.  Tussen 10:30 uur en 23:00 uur is het USC gesloten en heb je dus ook geen toegang tot je spullen. Op dinsdag is er een uitzondering: dan kan je tussen 15:00 uur en 16:00 uur bij je spullen. Verder worden er geen uitzonderingen gemaakt. Op donderdag hoeven de zalen pas om 12:30 uur leeg te zijn.  Op zaterdag dienen alle spullen voor 11:30 uur te zijn opgehaald. Ben je te laat? Dan kan je vanaf maandag 3 september je spullen ophalen bij CREA cultureel studentencentrum in kamer 2.16.

Douchen

Er zijn douches in het USC. Vergeet niet om je eigen handdoek mee te nemen.

USC-Bussen

Het USC is gelegen op het Science Park en is goed te bereiken met het openbaar vervoer (9292.nl: Science Park, 306).  Elke avond vertrekt er een pendelbus vanaf het laatste  evenement van de dag naar het USC. Houd Intreeweek app goed in de gaten voor eventuele tijds- en/of locatiewijzigingen!

Locatie vertrektijden bussen

Zodra de vertrektijden en locaties bekend zijn, zullen deze hier gepubliceerd worden.

Studeren met een functiebeperking

Ook voor mensen met een functiebeperking is Intreeweek de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe mensen, evenals de UvA en de stad beter te leren kennen. Om Intreeweek voor jou zo goed mogelijk te laten verlopen, is het handig om voorafgaand aan de week contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij persoonlijk uitleggen welke evenementen voor jou geschikt zijn en welke evenementen minder geschikt zijn of extra begeleiding behoeven om bij te wonen. Zo zijn evenementen in de verschillende parken in Amsterdam soms lastiger begaanbaar voor mensen die slecht ter been zijn, waar het evenement Cinema Night minder geschikt is voor iemand die slechtziend is. Wij proberen Intreeweek voor iedere student zo aangenaam mogelijk te maken. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op door middel van een mailtje of telefoontje.

Voor meer informatie over studeren met een functiebeperking aan de Universiteit van Amsterdam, kijk dan alsjeblieft op www.uva.nl/functiebeperking.