Huisregels

Legitimatie
Op alle locaties waar Intreeweek plaatsvindt kan gevraagd worden om je te legitimeren. Dat kan met een paspoort, een Nederlandse identiteitskaart of een rijbewijs.

Toegangsbewijs
Voor het bijwonen van een fysiek evenement heb je een bewijs nodig van je inschrijving voor dat specifieke evenement.

Alcoholbeleid
De organisatie van Intreeweek houdt zich aan de Nederlandse wet. Dat betekent dat het niet is toegestaan om onder de 18 jaar in het openbaar alcohol te drinken. Ook kroegen met wie wij samenwerken houden zich aan deze regels. Iedereen van 18 jaar of ouder ontvangt van ons een bandje waaruit blijkt dat je 18 jaar of ouder bent. Alleen met een bandje ben je in de gelegenheid om alcoholische dranken te kopen op de locaties van Intreeweek. Als je zonder bandje in het bezit bent van alcoholische drank kan dit leiden tot ontzegging van verdere deelname aan Intreeweek 2021. Als de organisatie van Intreeweek een boete krijgt opgelegd omdat mensen onder de 18 jaar toch alcoholhoudende dranken hebben genuttigd, zal de boete verhaald worden op deze personen.

Drugs
Wij houden Intreeweek drugsvrij. Het bij je hebben, gebruiken of verhandelen van drugs is niet toegestaan. Bij overtreding word je verwijderd van het evenement en zal jou verdere deelname aan Intreeweek 2021 ontzegd worden.

Wapens
Wapens zijn niet toegestaan op onze evenementen. Gevaarlijke voorwerpen kunnen bij de ingang van een evenement ingenomen worden.

Reclame maken en flyeren
Zonder toestemming van Intreeweek is het niet toegestaan om te flyeren op locaties van Intreeweek. Onze vergunningen staan dit niet toe en bij overtreding van deze regel zal de politie ingeschakeld worden.

Studeren met een functiebeperking

Ook voor mensen met een functiebeperking is Intreeweek de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe mensen, evenals de UvA en de stad beter te leren kennen. Om Intreeweek voor jou zo goed mogelijk te laten verlopen, is het handig om voorafgaand aan de week contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij persoonlijk uitleggen welke evenementen voor jou geschikt zijn en welke evenementen minder geschikt zijn of extra begeleiding behoeven om bij te wonen. Wij proberen Intreeweek voor iedere student zo aangenaam mogelijk te maken. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op door middel van een mailtje of telefoontje.

Voor meer informatie over studeren met een functiebeperking aan de UvA, kijk dan op www.uva.nl/functiebeperking

.