We zijn er weer!

Het is weer zo ver; Commissie Intree 2018 is weer druk bezig met de voorbereidingen voor de mooiste feestweek van het jaar. Vorig jaar was een gigantisch groot succes, maar dit jaar pakken we ongetwijfeld nog groter uit. Toch is het leuk om eerst nog héél even terug te blikken op Intreeweek 2017. Wij vroegen oud-deelnemers om hun ervaringen kort te omschrijven om jullie, de toekomstige feestgangers, een beeld te geven van wat jullie over een aantal maanden te wachten staat.


Marije Haverkort (20): “De Intreeweek was dé perfecte manier om in korte tijd veel leuke mensen te leren kennen! Ook ga je ontzettend veel leuke feestjes af en is er genoeg gezelligheid. Verder zie je veel van Amsterdam, wat natuurijk leuk is als je nieuw bent in de stad, maar ook als je er al bekend bent. Echt een aanrader dus!”

 

 

Jim van Haagen (18): “Het was ontzettend leuk om de stad waar je al je hele leven woont van een andere kant te zien. Als student buiten Amsterdam leer je meteen het hele wereldje kennen! Het feest in de Westergasfabriek is echt een aanrader! Een top manier om wat mensen te leren kennen voordat je aan zo’n grote studie begint.

 

 

Micky Kuster (18): “De Intreeweek was voor mij een super leuke start van het leven in een nieuwe stad. Van gezellig chillen in het Vondelpark in het zonnetje tot ’s avonds kroegjes en clubs in de stad afgaan; je gaat naar huis met een idee van wat Amsterdam te bieden heeft en nieuwe vrienden om het leven op de universiteit mee te beginnen. Ik vond het vooral erg leuk om de stad te leren kennen met een groep mensen die allemaal in dezelfde situatie zitten omdat iedereen begint op een nieuwe universiteit. Hierdoor, en door de enthousiaste sfeer die er sowieso hangt, maak je snel vrienden en ga je echt een gezellige week met elkaar tegemoet!”

Nog niet enthousiast genoeg door deze oud-deelnemers? Klik dan hier om de aftermovie van Intreeweek 2017 te bekijken!