Committee - Commissie

Please note: this year our committee will consist out of students proficient in the Dutch language at B1 level or higher. If your Dutch is not perfect but you're willing to improve your Dutch, you are welcome to apply for our committee. 

Heb jij het in je om Intreeweek te organiseren voor 4600 deelnemers? Herleef de beste start van jouw studentenleven door met 31 andere studenten een geweldige week neer te zetten voor alle eerstejaarsstudenten!

Ontdek de veelzijdigheid van Intreeweek! Organiseer je eigen evenement en ervaar backstage-momenten op unieke locaties. Of verdiep je in de wereld van marketing en communicatie en maak vanaf het podium van Paradiso virale TikToks. Of richt je op acquisitie, sluit indrukwekkende deals en onderhandel met grote bedrijven. Of je nu kiest voor evenementen, marketing en communicatie, of acquisitie, de mogelijkheden die Commissie Intree te bieden heeft, liggen voor je klaar! Wij zijn op zoek naar jou!

Door jou in contact te brengen met professionals in de sector, bieden we je een uitgelezen kans om je CV te verrijken. Intree biedt een unieke gelegenheid waarbij je gezamenlijk toewerkt naar Intreeweek 2024, terwijl je tegelijkertijd geniet van veel gezelligheid en weekendjes weg! Kom langs op de infodagen op 10, 11, 12, 15, 16 of 17 januari in CREA lokaal 2.17 voor meer informatie. Check ook ons informatiepakket voor meer informatie.

Download informatiepakket
Aanmelden voor een sollicitatiegesprek